Sunday, July 4, 2010

Cik Shelby


Seronoknya..!
Aku dah dapat Cik Shelby idaman..yg ni consider as kasut raya la..
tak larat dah nak beli lagi..padahal dah pokai..haha..
Bila bukak kotak jer..harum semerbak bau leather dia..
Julia thanks yer..u jaga kembar dia baik2 eh..(kalau free boleh jer kita buat jejak kasih kat diorang nanti..)


Yg ni plak heels c&k yg beli kat kl aritu..baru jer pakai..selesa sangat..tapi disebabkan tinggi sgt aku tak berani nak pakai untuk gi jalan2 kat shopping mall..setakat pakai gi keja jer..rupanya c&k punya kasut selesa..dah la price pun berpatutan..pasni aku nak beli lagi from c&k..nasib c&k dah ada kat Central Hatyai skang ni..yeaaaa...

Entry kali ni ceta pasal kasut jer..nak cuci mata..sebab sepanjang minggu lepas aku bz..banyak sgt aktiviti sampai tak sempat nak jenguk2 blog..apatah lagi nak update..ni pun update kat opis..sunday pun kena datang sebab pendaftaran utk new intake..

DaDa

5 comments:

Lady of Leisure said...

i dulu rajin pakai heels.. tapi skrg sakit pinggang n tumit tak tahan.. i opted for kasut2 rendah jer ekekeke..

Diarihatiku1976 said...

ayo..yo... verry the cantikkk... looooo

DaZzlingLilLy said...

Lady Of Leisure-yg tinggi2 ni i pakai kalau i nak jalan dekat2 ja..tapi kalau nak pi shopping tu mmg pakai sandals or flats aja..part paling tak tahan kalau pakai heels bila skait tumit dgn pinggang..huhu
Diarihatiku1976-tQ sis..

ixoratasha said...

u're most welcome dear.

nanti kita buat jejak kasih ye, i dah pakai shelby tu dari dalam rumah ke kereta tapi tak buat tapak lagi..tapak dia jadi berlubang2 sebab kena tar..huwaaa..

c&k tu cantik, suka patent hitam stitching putih..

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-u dah pakai ke shelby tu...i baru catwalk 3 tapak jer..hehe..tu pun dlm rumah