Thursday, July 22, 2010

Hepi

Sebenarnya perasaan nak update blog sangat membuak2 lately..tapi sayang sebab takder idea or cerita2 best yg patut di update kan..
Last2 tadi gi update sales blog..try jenguk/klik2 kat sini
Balinese tu i nak let go sebab tak pakai pun lagi,pastu ada plak satu dress Balinese lain yg i suka..tamak haloba kan?..
Hepi sebab my dior peep toe tu dah ada org beli..thanks yer cik Julia u tlg i jualkan kasut tu..nanti i belanja u..hehe..
Dah jual peep toe tu mula lah pasang angan2 nak beli yg baru..
Tods Ballet Flat
Comel kan?..

(Both pic googled)

Ok lah u all..chalo dulu..nak berangan2 jap..

Berangan takpa,free of charge jangan terus gi beli dahhhh laaa..

4 comments:

mJ said...

hi lily...muahhhhhh :)

DaZzlingLilLy said...

hai sis...hehe..muahhh2

ixoratasha said...

u're most welkam dear..:)

i ada bau bag baru la, bau butik lagi tuh...lalalala~

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-ermmm...harum tak bau butik?...hehe..tapi i tringin gak nak bau butik kat klcc or pavillion..entah bila yg berpeluang...