Wednesday, July 14, 2010

Johnson-Johnson's Product

Dalam banyak2 oil blotters yg aku pernah try, JOHNSON-JOHNSON is the best..material dia lain dr blotter brand lain yg rasa cam tempek kertas ja kat muka..

Selalunya aku beli yg kaler biru tu..mmg wajib ada dalam handbag punya..maklumlah muka haku ni kalah telaga minyak Brunei!..hehe..

Baru2 ni gi Watsons terjumpa yg blotter pinky nih..tulis kat situ limited edition punya..aku pun amik la satu..price tak berapa ingat..rasanya mahal skit dr yg biru tu..mungkin dlm RM7 ++..

Sekali pakai terus terpikat..effect sama ja dgn yg biru..TAPI..

dia ada bau lol..WANGIIIII...

bau pink grapefruit lite2 gitu..

Suka sangat2..

Sila lah try...

3 comments:

honeylanz said...

dah lama x guna benda ni..tp skrg wajib ada wet tissue dlm hbag...

Lady of Leisure said...

lama dah tak beli benda ni... walhal muka i jenis berminyak... ghelas ngan tisu jek ekekek

DaZzlingLilLy said...

honeylanz-wet tissue i letak dlm freezer kt umah..fresh jer muka kalau lap pakai wet tissue
lady of leisure-ghelas ngan tisu dia tak berapa nak kuaq sgt..sekali dgn bedak2 kuaq kalau i guna tisu..ganaih sgt..hehe