Monday, August 30, 2010

Cuti

Hellu..hellu
U all kt opis ke hari ni? Aku skang ni tgh golek2 atas sofa tgh drama siam 'striving for a sun' sambil gomol2 'rozita' kucing kesayangan aku ni..hehe..or dgn bahasa mudah,aku cuti hari ni..
Banyak benda dah settle b4 1pm td..legaaa..biskut raya pn aku dh g ambik tadi..baju raya pun aku bli sepasang tadi ni.balik try sekali kain ketat skit tang bontot..baju dah ngam cun..frust weih!..nasib blh pi tukar balik..dah la semalam pi alor setar pun takder size aku..huhu..
A few item dlm check list raya dh settle..tp x leh nk update kt sini sbb aku pki phone..
Yg pastinya shopping tajaan big bos mungkin next week on week day sbb aku x suka bersesak-sesak..
Ok chalo bete,aku nk zzzz jap..

4 comments:

Lady of Leisure said...

glemernya nama rozita hehehe

DaZzlingLilLy said...

Sempena nama rozita che wan..hehe..i kan big fan kak ita kita tu..nanti I update pasal 'rozita' I ni..

Lady of Leisure said...

sama lah kita i pun peminat rozita che wan gak hihi... nanti update pasal rozita ye..
:D

DaZzlingLilLy said...

ok sure lady..i nak kena snap2 pic 'rozita' buaih tu..