Friday, August 20, 2010

Gumbira...

Semenjak 2 menjak kebelakangan aritu gelisah jer aku nih..serba salah pun ada..and macam2 lagi..
Tapi semalam dapat call dr en posmen..terus lega..dia cakap cari Taman Sentosa tak jumpa..heran tul aku..padahal kalau google map tu mmg wujud Taman Sentosa dari taman umah aku skang nih..
Tapi takpa en posmen..anda telah membawa khabaran gumbira utk saya..
Firstly thanks to Aida, Wanny & Julia...


Okeh beg raya-checked!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pastu ada ke patut TERsuka yg ini plak...


Kalau dapat bonus konfirm i beli..al-maklumlah nak beli Prada denim tu mmg sah2 tak mampu....eyeing burberry blue label pun ok dah bagi i...

11 comments:

Nurhayati said...

wah meletops la raya tahun ni ngan beg baru. ai pun tak de lagi bag burberry. tunggu $$ jatuh dari langit.. heheh

reena said...

Heppppp tunjuk paperbag je apa barang? Posing la skali :p

Syatilla said...

wow..beli mane lak ni lily??

linahilmin said...

reveal pleaseeeeee.....!
:p

brid3ofkayangan said...

OMG....!!! heaven....=)

Lady of Leisure said...

wowwwwwwwwww.. ni bebetul raya ni heheh

aS_c0mei said...

pheewiiiittttt...nak nengokkkk...:P

selamat hari raya!dah ada beg kan,kena wish terus la.hihihi

ijan said...

Wah raya dengan beg gucci... syok2 :)

DaZzlingLilLy said...

Nurhayati-ok yati kita tunggu $$ jatuh dr langit k..
reena-i beli paper beg ja..haha..tunggu raya br pakai beg tu..
Syatilla-i pesan kat aida..
linahilmin-nanti raya okey sis..
brid3ofkayangan-hehe.. :)..heaven!
Lady of leisure-raya sakan kan i thn ni
aS-c0mei-selamat hari raya to u too..jauh nun di Doha u beraya
ijan-syok jugak ler..hehe

ixoratasha said...

congrats tambah baby..!!

i jela takde baby raya ni..pakai recycle bag..hahaha..

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-toce2...u takper dah bayak baby..so bleh recycle mana2 yg duk dlm kotak bawak dia gi jenjalan time raya ni..