Thursday, August 12, 2010

Tiada Kaitan Dengan Saya...

Tadi aku browse GAP.com...saja click kat maternity punya column..im not pregnant ok! Takut ada yg salah paham..
Style sangat dressing both preggie mommy ni kan..pregnant bukan alasan utk tak boleh melaram tau..
Mom to be pun bleh aja nak cantik+stylo asal pandai bergaya and pandai mix & match dah cukup..
Kalau aku preggie nanti nak dress up camni lah..hehehe..

4 comments:

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

cantek baju2 tu...:)

aS_c0mei said...

insyaAllah...bila dah peknen nanti,bleh melaram secara vogue k?heheheh....

I kat sini pon suka gak tgk baju org peknen.stylo mylo sungguh...

Lady of Leisure said...

lawanyer style yang ke dua tu i suka.. hehe.. tapi i tak leh kot pakai leggings gitu.. sebab i dah terlebih gebu ni haha.. asyik makan je

DaZzlingLilLy said...

zan-cantikkan?...tu yg bekenan..tapi tak sesuai lg beli la ni
as_c0mei-konfirm bleh melaram vogue da vass time peknan as...lg nampak cute dgn big belly tu kan..
Lady of Leisure-legging ni utk org tertentu ja yg pakai nampak cantik..i pun tak sesua sgt legging..u masak semua yg sedap2 lady...so rugi kalau tak makan..