Monday, September 20, 2010

Isk...

Hari ni ingat boleh la nak upload gambar raya,sekali kamera ada kat my cousin..semalam ni tak sempat nak ambik sebab balik dr langkawi dah lewat...frust tul..org lain dh lama upload gambar raya kat fb dgn blog..
Masuk opis pagi ni niat aku nak update ceta pi langkawi sabtu lepas sebab semua pic ada dlm phone...sekali aku tertinggal kunci bilik aku..huwaaaa....tak leh nak masuk bilik...stakat nak pakai PC mmg berlambak PC kat makmal aku..tapi takkan nak save pic kat dalam PC makmal kot..sebabnya thumb drive pun aku tinggal dalam bilik aku..isk..iskk..sabo jer lah...

No comments: