Monday, September 6, 2010

Rozita Ku Gebot


Hai all...
U all semua mesti bz nak clearkan check list raya tu..
I pon sama jugak..
tension gak nih baju raya tak siap lagi pon..
Huhu..jangan last minit tailor call cakap tak siap dah..
Aku bakar kang umah tailor tu biar semua baju org lain pun terbakar!...main2 aja..takkan la busuk perut sampai cenggitu kan???

Entry ni takder kaitan dengan raya ok..
Sebenarnya lama dah nak mempemes kan 'rozita ' yg sekor ni..sian dia tak pernah pun lagi masuk blog nih..ok nama glemer dia TEETA..tapi nama penuh dia rozita..paham2 lah yer tuan dia kan minat kak ita..haha..

"HAI U ALL..BULU MATA I PUN PANJANG GAK TAU,TAPI ASLI OKES!..MISAI I PUN PANJANG..KALAH ROZITA CHE WAN YG TUAN I MINAT SANGAT TUH"


Rozita ni sebenarnya selim ajer..tapi dia punya bulu tu yg tebal..dats why nampak gebot..hehe..
Umur dah setahun lebih tapi tak beranak2 pun lagi..maklumlah anak dara jarang kuar umah,so dia tak bersosial sangat dengan masyarakat kat luar tu..
Hobi dia suka tengok aku mekap...dia akan tunggu atas dressing table tiap kali aku tengah bersiap2...pelik tul..cam teringin kot nak pakai lipstick...


Kalau tidoq mesti camni..ish loqlaq anak dara nih!...


haaaa...kan dah kena pakai baju sebab tidoq terkangkang...

arghhhhh..geramnya..nak balik peluk 'rozita'...

7 comments:

Lady of Leisure said...

ya ampun comelnya rozitaaa niiiiiiiiii.... gebuuuuu... hehehhe... cara tidoq dia sepesen la macam si arri.. hehe.. tapi rozita ni baby lagi kan.. besar2 ni dorang lincah kan...

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

gebunya...geram betoi....lily beli ka?...

~Zila Zul~ said...

hish rasa nak peluk smp dia kuar bunyi "Ark" tu. hehe. lama tak buat dengki kat kucing. geram!

DaZzlingLilLy said...

Lady of leisure-dia umur dah setahun..mmg lincah melompat sana sini..
Zan-beli kat kedai runcit anak pak mat kat muhibbah zan...depa bela 3 ekor..pastu anak2 semuanya jual
Zila Zul-i selalu peluk sampai dia bunyi gitu..hehe..geram sangat tu yg penyet2 dia..

cru314ngel said...

OMG comeinyeeeee....kalau dier de baby,i nak free boleh?ehehehe i sooooo loves cats

DaZzlingLilLy said...

cru314ngel-owh kalau ada baby nanti u dtg amik kat umah i..of coz for free..hehe

reena said...

Comelnya! Tapi i takut kucing :p