Thursday, September 30, 2010

Warna-warni

I mmg suka warna terang..shocking pink, orange,hijau..and bla bla..
Warna pastel pun suka jugak..depend on my mood jugak..
Boleh dikatakan semua warna mesti ada dlm collection i..
Tadi ni saja2 i bukak www.shopstyle.com..and enter this word

"Gucci Heels"

takder niat pun nak beli..sekadar nak jamu2 mata katakan..
Mata i terus 'termagnet' kat yg satu ni..
Gucci Peep Toe Signature pump..in turquoise


in Magenta...

Cantikkan?..selalunya heels by gucci ni kita jumpa in black/beige or choc jer kan..kaler2 lain tu limited..
Harga pun agak murah (tapi konfirm mahal dari kasut BATA!) ...maybe yg ni outdated season punya..entah la aku ni bukannya tau sgt pun sebab tak berapa ikut perkembangan..selalunya main beli aja,janji berkenan..yg zaman bila tu tak kesah!
Sronok btul jamu mata time2 free ni kan..kalau time sibuk tu nak pikir pasal kasut pun tak sempat..

Sekadar entry senaman anak mata!

5 comments:

Diarihatiku1976 said...

EH.. LAWO TU... NAK SINGGAH GAK CUCI MATA KAT SITU..

Lady of Leisure said...

hehe meh i nak tolong vote yg turquoise tu.. sangat cun.. u kulit cerah im sure lawa u pakai colour tu..
:)

DaZzlingLilLy said...

Diarihatiku1976-jom sis kita sesama cuci2 mata..
Lady of leisure-wah siap tlg vote lagi..i ni kalau bleh nak dua2 sekali lady..hehe

ixoratasha said...

turquoise tu i punyaaa...

i punyaa!! (dalam mimpi je la)

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-dear jom sama2 mimpi..hehe