Wednesday, October 27, 2010

BB Cream and Arabian Nite

Dua2 tu takdak kaitan langsung!
Entry ni cuma nak menjawab 'search' yg selalu org buat hingga sampai kat blog aku ni..
Semestinya info dari 'keyword' nuffnang la kan..

Jawapan untuk soalan:
Kat mana nak cari BB Cream di alor setar?
Ok yer cik kak..kalau utk korean brand macam Skin 79 tu,kat alor setar u boleh dapat di Pacific Jalan Teluk Wan Jah..Kalau tak salah aku,kedai dia 1st floor betul2 kat depan escalator yg nak turun tu..or tempat lain kat utara ni kalau u selalu pegi Hatyai pun ada gak..kat Lee Garden Plaza 2nd/3rd floor..cuba lah cari..
Tapi skang ni kat Watson pun dah banyak BB Cream..mungkin brand ja berbeza..
(Pic:googled)


BB Cream mmg ok sangat dgn muka aku..aku pakai LEGERE..kawan yg tlg belikan kat Hong Kong..kalau u all nak try,kat ebay pun ada jual..takpun cuba tgk kat SASA...

Soalan yang kedua:
Mengenai outfit yg bertema ARABIAN NITE....
Sebenarnya arabian nite ni sgt meluas kan cara pemakaian utk tema tuh..tapi i punya idea dulu ni cuma nak tambah skarf belly dancer tu aja..
Masa pi Langkawi aritu,aku ada ternampak costume belly dancer(bra and skirst) kat kedai surfing betul2 depan McD di Langkawi Fair...lupa nama kedai tu..
Kalau kat penang plak Miss B ada komen aritu dia bgtau yang kat area Penang Road/Chowrasta ada gak jual skarf belly dancer tu..kat Kangar and Alor Setar aku tak tau la plak ada ke tak benda alah nih..huhu..

Sekian aja jawapan utk pertanyaan tersebut..tu semua utk info2 sebelah utara saja okes!..Kalau kat KL mmg berlambak la benda2 alah ni semua..

2 comments:

Lady of Leisure said...

u memang baik tau, siap buat entry lagi tolong jawab soklan depa.. i pun banyak dapat keywords pepelik.. may be i boleh jugak buat entry macam ni kan hehehhee

DaZzlingLilLy said...

bukannya apa lady,sebab mmg banyak sangat keyword yg sama..kesian la plak..i pun share setakat apa yg i tau saja...