Thursday, October 28, 2010

Berangan Timeee....Layannn..

Gaji dah masuk kan isnin lepas?...utk yg kerja dgn goverment aja soklan ni..hehe
Apa lagi...mula la gatal tangan klik sini klik situ...nasib la aku ni tinggal jauh dari shopping mall..fuhhh..nasib!
Jadi sekadar main klik2 jer..tu pun habis duit jugak..


Victoriana blouse-Miss selfridge


Daisy trim jacket-Miss Selfridge



Ruffle dress-Topshop

Lace trim blouse-Topshop

Delia lace sandals-Topshop

Sapa nak tolong belikan utk aku?...kat Penang takdak Miss Selfridge..susahhhh...tak dapat semua,satu pun takpa..

Ermmmm..semuanya ada lacey2 skit...cantik and look very feminine..aku jarang pakai tops yg camni..selalunya T-shirt jer..mmg aku simple jer..aku jugak a dress person..suka sgt pakai dress..kalau gi jenjalan bawak dress senang sebab u tak payah bawak banyak pieces..

Owhhhh..yg bawah ni pun best kan...sangat classic...huhu..yg ni mmg berangan sahaja yg aku mampu..


Heritage Medium Tote-Gucci

12 comments:

reena said...

Suka yg Daisy Trim jacket tuuuu! I pi tolong tengok kan kalau kat sini ada. Kalau ada i'll let u know k? Then if nak, i blh tlg belikan utk u.

Joy said...

ahkak senin depan baru bergaji. xpe..kita cuci mata dulu..hehhee

DaZzlingLilLy said...

Reena-cantik kan?..kaler dia lembut ja..alang2 u dah offer,boleh gak..nanti bgtau i k..
Joy-takper2..cuci mata jer dulu..yg gaji masuk awal ni ,habis pun cepat akak..

i3na said...

lily..

tulah mujur tadak supermarket grand2 kat Perlis.. kalau tak lagi haru.. tapi dok rasa tadak supermarket besar pun haru jugak sebab dok abis duit secara online ler pulak.. hehehe

DaZzlingLilLy said...

tu la kak iena...tadak mall grand2 pun kita perabis online plak..camna nak kaya kalau lagu ni..hehe

Uncle Lee said...

Hi Lily, you have real classy tastes in clothing. Wayyyyy to go! Have fun....and keep a song in your heart, best regards, Lee.

ps, I have always loved the sarong kebaya....I think its really feminine, not to mention its a traffic stopper, ha ha.

DaZzlingLilLy said...

hi uncle lee...am i really have the classy taste?..hehe..me too love the sarong kebaya and wish i can have all colors in my collection..

MissB said...

I suka yg 2nd pix tue. Sweet :)

DaZzlingLilLy said...

mmg nampak sweet sebab kaler dia pun soft jer kan..

POSH76 said...

I pun suka style cam gini look feminine hehe

DaZzlingLilLy said...

Posh76-i baru skang ni start suka style camni..sesuai la dgn umur skrang ni rasanya

said...

Coach dress to youth jing beautiful style attracted fashionable young people's eyes,coach factory outlet Coach is a popular brand is very suitable for income is not very high friends of love. The Coach dress is quite delicate bags.Coach Jewelry Set Coach atmospheric and very cheap bag design, believes that many people can accept.
Jack008