Wednesday, October 6, 2010

Lengan

Mode=Holiday...yes, i really need a break!

Tapi dalam masa terdekat ni rasanya mmg mustahil nak bercuti..banyak benda yg aku kena settle dulu..wandy pun bz jugak..wrong timing i guess..

Below is our pic at laman brasmana ikan bakar,kuala perlis..foods here are AWESOME!

actully takder apa yg special pun tentang makan2 and pic ni..cuma bila tgk aja pic ni aku teringat satu kes nih..lama dah cerita ni berlaku..hehe..
Perasan tak my arm besar kat dlm pic nih?..haha..owh ya aku sebenarnya tak kisah sgt pun pasal arm aku tu sebab aku rasa sesuai jer dgn my figure (wpun agak besar kannn)..maybe i tak berapa suka lengan supermodel kurus kerempeng tuh..macam org sakit aja aku nengok..haha..
Back to the story okeh..me my friend gi jalan2 kat satu supermarket ni..pastu masuk satu kedai aksesori..pusing2 dlm kedai tetiba SA kedai tu tegur aku..

That Amoi: u kurus ar..vely nice..
Me: owh really?..Tq..
That Amoi: tapi lengan u besar , talak cantik la
Me: i rasa ok ja besar ni..
That Amoi: Tapi kalau kecik skit lagi cantik ma..
Me: i tak suka la kecik2 sangat,lagipun kalau i malay mmg ok dah besar ni..u all chinese lain la semuanya kurus2,kaki kecik so lengan pun kena kecik la baru sesuai..
That Amoi: U mau try ka ini satu slimming product boleh kecikkan u punya lengan?...
Me: (Ermm patut la amoi ni kata lengan aku besaq segala bagai,rupanya nak jual slimming product...dalam ati ja lah..)no thanks im not ionterested..

Haha..rupanya ada agenda tersendiri..
U all suka tak kalau lengan kecik halus tu?.kalau i lagi suka yg mantap skit..rasa cam tak lawa kalau lengan halus..macam anorexia jer!

9 comments:

reena said...

Hish mana ada lengan u besaq, Lily. Just nice sesuai dengan figure u. I pun prefer yang ada isi. Boleh cubit-cubit or gigit. Hehe. Kalau tanya lelaki pun, kebanyakan prefer yang ada isi.

DaZzlingLilLy said...

nak kata kecik pun tak reena,tapi i ok ja besaq nih..baik ada isi skit kan..baru nampak ngam+sehat..hehe

ixoratasha said...

kalau kecik pun tak elok sebab nmpk tak balance dengan badan..kurus2 ni tak seksi lah..hahaha..macam tak sihat pun ada..

bersyukur even tak perfect ala2 model badan kita ni, at least sempurna hendaknya..;)

Leeds Al-Malique said...

aku pun tak suka skinny, aku suka toned and fit
kalau skinny skali laki aku penyek terus patah riuk muahahahaaa!

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-betul deat..at least sempurna takder cacat cela..setakat besar skit2 sana sini itu normal
leeds-hehe..hg ni lawak la..kalau toned ala2 angelina jolie tu cantik

cu734ngel said...

kecik sangat pon tak best..nak angkat barang pon tak mampu..i suka yang sedang2...n i tgk ur lengan tak la besar..okie je..

Lady of Leisure said...

isk amoi tu ada hidden agenda ropanya.. padahal lengan u elok jer, mana ada besar pun... i strongly agree with u, lengan kalau kecik sangat, serious tak nampak sexy langsung kan..

zailamohamad said...

pandai apek tu psiko u, memula puji pastu tetiba cakap lengan besar, nak suruh kita cuak & terus beli produk dia kan

DaZzlingLilLy said...

cu374ngel-betul sederhana baru cantik..kecik sgt nampak cam nak patah ja..
lady of leisure-tu la..pandai dia kan..rupanya ada udang di sebalik batu
zailamohamad-a'ah zaila..last2 padan muka aksesori pun i tak beli..kuar macam tu ja