Friday, October 22, 2010

Purple...

On the 30th ni aku ada satu dinner nak kena attend..temanya purple & white..
Rasa tingin nak pakai kaftan..ada la gi cari material nak tempah kaftan tu..
Tapi verangan la wei..kain yg aku nak mmg tak wujud di perlis nih..+ tailor pun tak sempat nak siapkan before 30th Oct ni..

So i pun try cari kat blog2..last2 terjumpa 2 purple kaftan ni..harga mmg amat berpatutan..aku tak nak kaftan mahal2 sebab entah zaman bila lagi nak pakai after dinner nanti kan..so tak berbaloi..

Both pic are from Pretty Princess Closet

 Yang ni kaler dia very soft..and i suka detailing kat neck tu..

Yang ni plak embroidery dia cantik..

Yg mana cantik kawan2 sekelian?..


HuHuHu..bila dok verangan pasal dinner ni terus teringat si parut di pipi tu..harap2 seminggu lagi dah fade skit parut tu..

10 comments:

POSH76 said...

I like the 1st one...cantek sgt

reena said...

Yg 1st!

cherryblossomismine said...

sy pun prefer yg no. 1 jugak...cantik :))

zailamohamad said...

zaila rasa the first one pon cantik!!
nanti jangan lupa update gambar ya, nak tengok mesti cantik bila Lily pakai;)

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

YUP..ZAN PUN SUKA YG FIRST TU..

cu734ngel said...

huhuhu i suka yang first tuh..:)

Joy said...

no1 cun ;)

Lady of Leisure said...

the first one.. :)

linahilmin said...

lilly, pic yg 2nd x full la.., but klu for u yg kecil molek ni i think i'll vote for the 2nd one!

shada hakimin said...

YG 1ST ONE JGK :)