Friday, October 15, 2010

Salah eja..

 Okeh sila tengok pic kat atas ni.....
Ada salah ejaan tak?
.
.
.
.
.
.
.
Tak jumpa pun ?
Yup!.. memang ejaan kat situ semuanya betul belaka..
Tapi kan...
Masa aku pi BTN kat Kulim tahun lepas nih...
Akak sebelah katil aku mai kat aku..
Tetiba dia kata:

Laili, kalau akak tanya jangan marah tau....
(heran aku..pasai apa plak aku nak marah and tetiba ja dia mai tanya camtu)

Ni Memang salah eja ka?
.
.
.
.
.
.
v

Muahaha..ingatkan apa la yg akak tu takut sangat aku marah kalau dia tanya
Sebenarnya powder ni aku beli kat Thailand...sebab tu lah Baby jadi Bab*...
Tiap kali tengok baby powder ni mesti aku teringat akak sorang tu..hehe

5 comments:

nasazfrog... said...

uittttt.. abis tu bleh pakai ke bedak tu lily...

Anonymous said...

dulu masa p tesco siam nk beli gak kat kak yg baru bersalin tp sbb dia eja cm tu terus cancel...hi hi hi
sue

nana said...

hahahaha...gelak tergolek baca entry ni!

*raya baru2 i lalu kt area uni u. not bad, besar jugak uni tu.

Nurhayati said...

heheh.. mesti akak tu runsing, lily dok pakai bedak babi kan.. sabar je la.

DaZzlingLilLy said...

nasaz-bedak tu bukannya dibuat dr ba*bi..hehe..
sue-mesti la kan kalau first time tgk msti terus tak jadi kalau nk beli
nana-hai nana..lamanya tak dgr khabar u..owh u lalu tepi kampus tetap..mmg besar jugak area sini..opis i kat situ la..
nurhayati-hehe..nasib dia berani tanya i..kalau tak free jer i kena yg bukan2