Monday, October 25, 2010

Wangi semerbak!

Memang best bau dia..kalau basuh baju maunya aku tuang banyak2 kat dalam washer machine tu..
Tambah2 kalau basuh bedsheet,pillow case and comforter..kering jer semua benda alah ni terus aku kutip and pasang balik..pastu golek2 atas katil..rasa cam nak tido sambil senyum ja sebab bau wangi sangat..bau dia manis (fruity scent comprised of Cedarwood , Apple Blossom, Vanilla, and Freesia notes-source:googled )..mmg kena dgn taste aku..


Bukan perfume baru yer u ols...tapi fabric softener yg berharga RM5.50..Downy Passion..yg purple Attraction tu aku tak pernah try lagi..lagipun aku jumpa Passion jer kat kedai runcit dekat umah aku tu..Downy mmg 1 of my fav fabric softener..selain tu aku suka jugak Pech Sensation from Daia...

*Sharifah Fairus sila beli Downy Passion ni sebab aku tau hang mesti suka punya lah..dijamin!

9 comments:

Lady of Leisure said...

know what i terpengaruh ngan iklan downi ni sangat2, gi cari kat supermarket, habis! mesti wangi bebenor kan..

DaZzlingLilLy said...

memang wangi lady..sebab tu lah sold out agaknya..tunggu depa restock pasni u bleh try

Anonymous said...

leli, saya sudah membeli dan memakinyanya sebelum iklan ini dibuat..hehhe, tp mmg wangi. mmg taste la.. i loike;)

shida said...

p la giant... ada belambak lg..
kami pakai yg purple tu...
hari tu terletak byk masa basuh tudung2....akibatnya.. pening kepala 3 hari.. hahahha
tp klu boh ikut sukatan yg betul... mmmg wangi

DaZzlingLilLy said...

ano/popo?-hehe..nanti kita try yg purple tu plak..
shida-tu lah kalau downy ni mmg selalu terlajak sebab kalau pakai soflan kena tuang banyak..

eynda said...

Eynda suka Passion...wangi sungguh!! Bersemangat hari2 nak basuh baju :-D

DaZzlingLilLy said...

eynda-i nanti nak try attraction plak..betul kan..sangat semangat nak membasuh baju..

Baiti_2001@yahoo.com said...

Memang wangi. I pun nak pegi carik. I ngan my girls terpengaruh sebab haritu time holidays hantar baju cuci laundry pastuh kakak tu guna downy...best sangat :)

DaZzlingLilLy said...

Baiti-kalau nak beli nanti better u try beli 2 sekali..attraction dgn passion tu..hehe..