Tuesday, November 23, 2010

Comel

Opsss...aku tau benda ni dah lama keluar kan..tapi nak jugak letak kat blog nih sebab aku suka kaler and design dia yg cute ni..padahal org lain dah lama beli..agaknya dah habis pakai dah kot..

Maybelline cat eye mascara ni antara 'The Best Mascara' yang aku pernah beli..senang nak apply dan yg paling penting bulu mata nampak panjang jer..harga pun RM29.90 amat berpatutan..

Nak tengok pic before and after pakai mascara ni klik kat entry ni:
Mata Kucing by Maybelline

Dalam berjenis2 alat mekap..aku paling suka mascara..yang lain2 tu beli jugak tapi tak sebanyak mascara.. aku mmg jarang beli mekap sebab aku tak pandai sangat nak bermekap..cuma apply yg basic2 jer..perempuan la katakan..wajib bermekap..kalau tak rasa cam diri tak sempurna..hehe



8 comments:

linahilmin said...

happy birthday to your darling husband k!

reena said...

Tunjuk la demo pakai mascara ni :D

P/s; Happy birthday to your husband!

POSH76 said...

pernah tengok tapi tak pernah terai bila u mention leh panjang tu...tingin lak nak terai

Happy birthday to ur hubby

Joy said...

x pernah cuba lagi mascara ni..happy bithday to mr. wandy..

DaZzlingLilLy said...

linahilmin-thanks sis..
reena-i dah pernah tunjuk pic b4 and after pakai mascara ni dulu..thanks for the wishes
POSH76-terai la tgk posh..harga pn ok kan..thanks yer
Joy-tak rugi kalau u try sis...thanks yer

ixoratasha said...

i pun pakai Maybelline cat eye mascara, 1st time beli yang biasa punya 2nd one yg LE hello kitty tuh..memang best sebab tu tak tukaq ke lain..

Happy Belated Birthday Wandy, semoga panjang umur & murah rezeki..aminnn...:)

aS_c0mei said...

wah,comel nye mascara tuuu!i dah lama tak beli mascara sbb x keje.pakai je yg ada tu.hihi..

happy belated birthday to your husband.apa hadiah u beli ek?i ni dok fikir apa hadiah nak beli utk hasben.beday dia dah dekat.susah la org laki ni.huhuhu

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-a'ah i pun sama,pakai mascara ni jugak wpun beli yg lain..thanks dear..
aS-c0mei-pakai kat rumah pun takper as..hehe..owh bab2 present ni mmg susah kalau nak beli utk laki..i rasa cam nak beli perfume jer..