Monday, November 8, 2010

Isnin

Aku ingat hari ni boleh la start keja cam biasa..
Nak settle semua benda yg tertangguh last week..macam bayar bil,jumpa tailor,gi JPJ and etc..
sekali...

Maybank-ramai gila orang..sebab Kangar branch tutup lagi
SSM-kat bangunan KWSP tu takdak letrik lagi
Am Bank-offline..
Tailor-tak bukak lagi tengah cuci kedai..
JPJ-dah ok..tapi dokumen yg aku bawak pulak tak lengkap..huhu
Ofis-senyap sunyi ada beberapa bijik keta ja..

Ni semua penangan banjir..sabar je lah kan..kena tolerate skit la kita wpun tak terlibat langsung..lepas bencana mmg ambik masa keadaan nak pulih cam biasa..harap2 within dis week semuanya akan pulih balik..

Lepas aku ronda semua tempat..rasa cam boring terus gi butik Girlfriend..
Banyak jugak baju chiffon and blouse chiffon yg baru..semuanya cantik2..




  Salah satu new collection..grey & black..i dah ter'booked' yg ni..huhu..


Bersambung dengan ceta weekend lepas pulak..hehe..malas lah nak wat 2 entry..
My best frenz, Bibi balik kg last weekend..so sempat la jumpa before she fly to london end of November nih..
Semenjak pindah ke UiTM ni la first time jumpa..raya aritu tak sempat nak jumpa memasing bz..paling tak tahan tu sebab aku nak tengok Aisya Zara..selalu tgk dlm pic kat blog mummy dia aja..


She's so cute..geram aku tengok..dah la tak mau langsung kat Aunty Lily nih..pegang ja terus muka mashammm..hehe..


Hehe..Aisya zara meronta2 tak mau kat auntie Lily..

Bibi and family..gud luck yer..semoga perjalanan hidup kat sana semuanya lancar..insyaallah ada rezki lebih aku dgn Wandy sampai sana nanti..

7 comments:

brid3ofkayangan said...

truk no banjir kat perlis kali ni...sian kat sapa yang kena..btw lawa baju tuh...hehe

DaZzlingLilLy said...

brid3ofkayangan-mmg teruk banjir kali ni..rasanya lg teruk dr dulu..sebab lawa tu la yg k.laili terbooked tu..hehe

Syatilla said...

bli kat mane lily??ngeh..ngeh..ngeh..

aieyza said...

lily, aku tak smpat nak p kenduri bb... nak balik aritu tapi jalan tak clear...

kenduri nem ni pon mesti aku tak leh p... student dah nak exam, nak kena settle byk benda bcoz 27hb ni aku dah due..aku stat cuti 20hb..

so nak kena settle apa yang patut... mati la nem marah kat aku nnti...

POSH76 said...

sedey baca citer banjir ni...lawala outfit yang u terai tu & budak tu pun kiut

ixoratasha said...

ter"booked" ye dear..hahahaa..

DaZzlingLilLy said...

syatilla-i beli kat butik di kangar ja..
aieyza-wah dah nak due..takpa la nnt aku bgtau nem..dia paham kot
POSH76-i terai jer terus bekenan baju tu..hehe..
ixoratasha-cam biasa la dear..i ni mmg se terrr pastu terpaksa beli la kan..haha