Monday, November 15, 2010

The lucky one is....

miss short handle...and i call her 'cik merah and'
hehe..


recieved on saturday..sangat la heppy..
dok pose2 depan cermin tu aku rasa cam besar la plak..tapi disebabkan suka kaler merah i tak kisah walaupun large size..nanti kalau nak bawak rasanya kena letak base shaper..baru nampak ok skit kot..
Kalau u all nak beli short handle rasanya sesuai beli size medium kot..terutama utk petite lady..tu pendapat aku jer..kalau large size long handle mmg sesuai jadi bwk gi shopping and utk yg ada baby and kids..

6 comments:

Joy said...

cantik! dah rasmi lom?? hhehehe

DaZzlingLilLy said...

tak rasmi lagi..terlipat elok ja dlm almari tu..tgk lah cuti raya aji ni baru nak melaram

Nurhayati said...

wowee bag baru.. cantik kaler, merah makngah gitu kan.

DaZzlingLilLy said...

Nurhayati-ni my fav kaler yati...beg baru blh la tido sambil senyum kejap..hehe

ixoratasha said...

sokong2, untuk short handle small or medium sesuai..long handle medium or large sesuai..

dapat bawak pi shopping/travel memang syok..aritu i tengok ada amoi shopping bwk bag LC extra, dia tak mintak plastik time bayar, semua sumbat dalam LC bag..bagus kan..

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-kalau gi shopping baju takper la sumbat dlm lc..jimat tak payah bwk shopping bag kan..