Monday, November 22, 2010

Raya Haji 2010

Hai..
Back from holidays..
Aku cuti,blog pun cuti jugak lah kan..
padahal cuti tak ke mana2 pun
Siap bawak balik keja lagi buat kat umah..


Ni ja pic raya haji yg ada..raya kali ni mmg rileks giler..
chill with my fren yg banyak..asyik bercerita sampai takdak pengabis..
Sampai kan terbawak2 ke perkara 'mistik'..
hahaha...RAHSIAAA..u both (yaya and yantie) ja yg tau..
Bab2 makan,mmg tak banyak makan sebab i sakit gusi..naya ja time raya qurban tak leh nak makan daging..huhu..kesian kan?

Ok lah nanti aku update lagi..dis weekaku mmg bizi..
Tskkkkk....

5 comments:

Nurhayati said...

alahai time raya lak nak sakit gusi yer.. tu tandanya tak bagi makan byk..hehehe

Joy said...

ada gak pic raya haji..sedondong gitu..

DaZzlingLilLy said...

Nurhayati-itu lah pasal..geram gak..tapi nak wat camna kan..kurangkan daging tapi makan yg lain2 tu banyak gak..hehe
Joy-ni je pic yg ada pon..yg lain2 semua mengarut jer..hehe

ixoratasha said...

raya dapat gak u pakai baju kurung, i pakai seluaq ja silat kat dapur..hahahaaha...

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-i raya aji ni la yg tak bz pun..kalau tak maunya silat kat dapuq cam u jugak..