Wednesday, November 10, 2010

Teddy Bear

Semalam aku terjumpa satu artikel mengenai Teddy Bear dalam paper Sinar 9 November 2010..takdak lah menarik sgt pun teddy bear tu..
Macam Teddy Bear biasa ja lah..tapi yg menariknya servis yang dibuat oleh satu sales blog ni..dia akan hantar teddy bear tu terus ke rumah..yang specialnya Teddy Bear yg berukuran 3 meter pun ada..dua kali ganda saiz aku dah tu..senang kan tak payah susah2 nak heret balik rumah kalau gi beli kat mall..belum tentu muat si Teddy tu kalau bawak naik keta kan?...hehe..kiranya kalau nak wat surprise utk org tersayang pun best nih..menarik jugak idea dia kan?..

(Pic:cilok kat big teddy bear 2U)

Saiz teddy yang paling kecik pun 1m..ada 3 kaler-white,light brown,dark brown...u all boleh klik kat sini..


Ermmm...macam menarik nih..birthday Wandy pun dah dekat..kononnya bagi hadiah kat dia la kan..last2 jadi hak milik aku jugak..haha..

2 comments:

Nurhayati said...

mak ai besarnya teddy bear tu.
kalau yati tak suka besar2 sangat.. sbb dah taknampak comel.. menakutkan lagi ada hihi

DaZzlingLilLy said...

sama la kita yati,i lagi suka yg kecik2 comei tuh..