Monday, November 1, 2010

Updated...

Olla frenzy..Hows ur weekend?
Mine was very 'funtastic'..haha..macam ular sawa dah jadinya bila weekend asyik ujan..
So, keja makan pastu sambung tido..pastu tgk movie..layan HBO,ABO..tu ja kejanya..
Ni kat Ofis pun mcm malas ja nak wat keja..tapi kena wat jugak slow2 sebab keja dah melambak!
Skang ni ujan kat Perlis..dari kemarin non stop okeh!

Okeh back to the previous entry yg aku mintak pendapat u all tentang kaftan purple dulu tu..


So amacam,ok?..kaftan no 2 yg aku ambik..asalnya mmg suka yg no 1
tapi atas sebab2 tertentu tak jadi..hehe..kaftan ni pun okey cantik..yg penting tak singkat,ngam dgn tinggi aku..
Dinner malam tu was held at Putra Palace, Kangar..food dia biasa2 aja..tapi show mmg best sgt..pandai makcik2(terpaksa rahsiakan identiti ) tu buat lawak..gelak tak hengat!

 Jin Super Power pun adaaaa...gerun haku tengok jantan besar2 pakai baju pompuan (sekali dgn bra yer u ols..euuwwww) nih..tapi dia baik..bagi souvenir utk kids..


My table-mate..hehe..yg kanan tu sekali tu macam Memey Suhaiza la..perasan tak?

Dinner kali ni mmg takdak mood nak mekap lebih2..semuanya buat sendiri ja..aku mekap cam biasa..cuma pakai foundation jer..concealer plak takdak nak cover parut tu..huhu..tapi dlm pic tak berapa nampak sgt kan..rambut plak aku guna wavy pony tail wig..senang ja,ikat rambut pastu klip..done!..haha..terasa cam nak kumpul wig plak pasnih..muahaha..

Full pic tuan empunya badan pakai kaftan..

5 comments:

zailamohamad said...

owh cantik dah tu, kaftan ni sekali ngan inner ke?? nampak macam putih2 je kat dalam tu, ke lily pakai inner sendirik??

DaZzlingLilLy said...

zaila-kaftan tu ada lining kat dalam..kaler biru lembut..senang tak payah dah nak beli inner

Joy said...

sgt sesuai dgn tn empunya badan yg langsing!!

Syatilla said...

cung!!!!tk nmpk parut bertambah2 cung!!heheheh

DaZzlingLilLy said...

Joy-thanks joy...takder la langsing sgt..sedang2 jer
Syatilla-thanks syatilla...pic jauh mmg tak nampak..kalau zoom sah2 nampak