Thursday, November 25, 2010

I'm Varina...not Veronica

**Updated:sorry yer u all nama kasut ni Varina..earlier kan i letak post title tu Veronica..entah mana datangnya veronica pun aku taktau..kepala pening,macam2 sangat yg aku fikir semalam ni kot..haha**

Rasa cam lama tak beli kasut..last aku update pasal kasut pun heels C&K hitam tu rasanya..itu pun lepas beberapa bulan beli..kiranya mmg lama tak beli kasut..asyik beli baju ja..skit2 beli baju..sampai tak terpakai..hehe
Semalam ni my fren tlg belikan flat ni..mmg dah lama kitorang idam2 kan..berbulan dah duk meroyan dlm sms..semalam dapat la sorang satu..


Merah lagi?...kata all time feveret kaler kan..harus la beli merah..hehe

Wahhhh..siap ada kembar(merah) dengan kakak sulung(turqoise) lagi..siapa kah tuan empunya yg 2 lagi itu?..

Angkat tangan...! Hehe..

Thanks yer dear..tolong belikan and siap dapat extra diskon lagi..

Oooowhhhh varina..i just cant wait to see u...

16 comments:

linahilmin said...

merah yg sangat menawan!

brid3ofkayangan said...

lawanya k.laili...serius...jenuh x leh lena plak dah mlm ni...tingin...haha

reena said...

Aik? Awat banyak bloggers blogged pasal kasut SF hari ni? Hehhe.

Kasut ni memang classic kan? Cantik!

Nurhayati said...

cantikkkk

POSH76 said...

canteknya kasut I likeeeeee!!~

5xurra said...

uit. bguih2. brape hinggit nih? beb. kt cni ade gk long champ. ako tnya yg short handle with medium saiz, klu x silap dlm 370dirham kot. awat hang suka kt long champ ni? hehehe.

dilla karim said...

i love love love this shoes!! its so simple yet bila pakai rasa di atas awan.. haha.. congrats!!

DaZzlingLilLy said...

linahilmin-yup betul tu sis..
brid3ofkayangan-apa lagi dik..jom join beli sama..wat kasut hantaran sure meletops..
reena-sebabnya semalam ni SF start sale kot..
Nurhayati-thanks dear
POSH76-me likey tooo..
5xurra-nanti emel aku kt fb nak tau price dia bape k..aku suka longchamp ni sebab dia ringan..price tu ok la babe..murah gak..
dilla karim-wahh..i pn nak merasa di atas awan jugak ni dilla..terbang tinggi..hehe

ixoratasha said...

*angkat tangan sambil lompat2*

u're most welcome dear! :)

Lady of Leisure said...

yg merah tu sexyyyy you.. hehe

Anonymous said...

dah sale mesti harga still ribu riban kn? hehe!

Syatilla said...

cntil lily...u soh member u belikan kat kl ker?how much?

waNny said...

LOL. i ingat i post .. i siap cakap i angkat tangan and guilty as charge

rupanya x post eh? hahahaha

yer. saya la kembar anda. nanti datang nak pakai inform. so i tuka color. hahahahahaha

baru la keluar ngan si ixoratasha sme color lain2 ;)

DaZzlingLilLy said...

ixoratasha-yay!..sama2 lompat..haha
Lady of leisure-agree...red is sexy..
Ano-kalau tak sale lg ribu raban+++..huhu
Syatilla-dear semalam kita dh YM kan..hehe
waNny-jom join julia angkat tangan sambil lompat..okeh nanti nak gi sana i bgtau..kita pakai varina in candy kaler..haha

ayin masliza said...

pergghhhhh... merah lagi... memang cantekkk... i pun suke.... mmg berkenan... tapi ni, berapa hinggit ni??... ferragamo...

DaZzlingLilLy said...

ayin masliza-cantikkan merah?...kalau nak tau bapa hinggit kena emel i ayin..nnt blh i gtau