Monday, November 15, 2010

The wedding and melaram story


Sabtu lepas my best frenz , anem kawin..best jugak dapat attend wedding kawan2 sambil bekumpul jumpa kawan2 yg jarang2 jumpa kan..macam2 yg nak diceritakan and time ni la nak amik peluang tgk anak kawan2 yg makin membesar..

And time ada majlis ni jugak lah peluang mak-mak nak melaram kan?..haha..
Pagi tu bangun awal besiap segala bagai..yg paling penting sekali tu nak pakai bulu mata pelsu la kan..haha..jakun weh! Masuk ni baru kali ke-3 aku pakai sendiri..first time tu saja2 try pakai kat umah,yg second tu masa aku gi dinner..ada improvenment la jugak..tengok sebelah kiri tu dah ok,tapi kanan macam tak berapa lekat sgt kat both end..kan?

 Takpa2....len kali sila cuba lagi..haha..


Ni semua kawan2 aku dari sekolah rendah lagi..anak2 depa comei..bila la nak dapat anak comei nih..

Ni kali yg kedua repeat pi makan2 lagi..muka tak malu u ols...kata umah best frenz kan..so tak kisah lah repeat berapa kali pun..lagipun kat kg makanan sampai malam ada..tu la speselnya kenduri tak pakai catering..makanan pun sodap..

7 comments:

Syatilla said...

cntik handbag!!!hehhe

aieyza said...

tahniah nem...

syoknya... aku nak balik tp dah sarat sarat ni tak brani nak ulang alik... dis weekend start cuti sampai besalin...

Anonymous said...

shantek baju kurung moden u pkai..tempah ke..?klao tempah ley la promote tailor u..KL ni mahal la..

zailamohamad said...

kalo akak lagilah tak reti nak pakai bulu mete pelsu ni, sampaikan masa kawen dulu mak andam give-up nak pakaikan sebab mata akak asyik berkelip2 aje..hahahah

Lady of Leisure said...

huwa sangat teringin nak pakai, last time pakai masa kawin agaknya pakai sendiri belum try lagi.. susah ke tak ye?

ixoratasha said...

i teringin nak pakai bulu mata pelsu tapi takut + tak reti, kang jatuh depan org ramai maluuu...hahaha..

DaZzlingLilLy said...

syatilla-eh dear..beg tu kan beg raya i aritu..haha
aieyza-takpa nem paham la..balik nanti kami pi melawat hg plak..hehe
Ano-tailor tu kat tempat i ni aja..tempah dlm rm60-70 camtu..standard harga kat sini la..nak tempah ka?
zailamohamad-akak,i pun masa kawin pakai tapi rasa cam sgt tak selesa,skang ni ok dah..
Lady of Leisure-lady u beli ja yg murah2 dulu,pastu prctice pakai kat umah..lama2 pandai la..mula2 rasa cm susah nak pakai,pastu ok la..
ixoratasha-u mcm i gak dulu nih..pastu dgn semangatnya beli banyak2..pakai di rumah..haha..practice make perfect la katakan..