Tuesday, December 28, 2010

3 tahun dah...

Wahhhh...sedar tak sedar dah 3 tahun aku terjebak dalam dunia blogging ni rupanya..lama tu..kalau baby umur 3 tahun pun dah pandai 'cari gaduh' dengan mak dia kot..hehe..i mean dah boleh cakap and sembang2 dgn mak dia..

Visitor plak baru 44,000 since 2008...tadi aku print screen jer...sapa lah yg bertuah dapat angka 44,444 nanti kan?...
Owh sebenarnya tujuan aku blogging ni sekadar suka-suka ja..baca blog org rasa cam tingin plak dulu2 ni..sekali dah cuba,terus terjebak sampai skang nih...antara yg best blogging ni sebab dapat ramai kawan yang se'kepala' and sekapal...hehe..yg tak best plak tak payah ceta kot...simpan ja kesah2 itu dlm peti besi..huhu..

8 comments:

Joy said...

kejap aja 3 thn tu...

linahilmin said...

akak berblog baru 3thn rasanya....
tp tu la, indahnya dunia blogging bila dpt tukar2 pendapat, dpt tanya benda yg kita tak tau... mmg best!

DaZzlingLilLy said...

Joy-tu la tak terasa pun akak
linahilmin-lebih kurang time yg sama la kita blog akak..

ayin masliza said...

happy birthday to your blog.... :)

my5xurra said...

congrate lily. truskn. ako ske baca blog hang. hehehe. wpun kte jauh, rasa cm dekat ja. hehehe.

Nurhayati said...

betul2 cepat betul rasa tup2 dah 3 tahun.. time kita berblog pun sama jua..

yatt said...

hepi anniversary to your blog, lily :-)

DaZzlingLilLy said...

ayin masliza-thanks akak
my5xurra-a'ah kan blog ni mendekatkan kita balik..bleh update citer..
Nurhayati-tu lah kejap jer 3 tahun tu..
yatt-thanks yatt