Monday, December 20, 2010

Holiday Villa, Alor Setar

Last weekend me and hubby dapat percutian percuma..
3 hari 2 malam penginapan percuma di Holiday Villa, Alor Setar..
Sponsored by : my company...
hehe..actually aku ada bengkel kat sana..
secara tak langsung kiira percutian percuma la kan..hahaha..wpun aku kena gi bengkel..wandy jugak yg untung sebab dapat rileks2..ermmm



 (Pic:google)

Sekali sekala tuned kepala otak ke arah pembangunan tempat kerja kita ni bagus jugak..baru nampak arah tuju karier dengan company kan..lari seketika dari hal2 shopping tu..mmg terasa fresh jer..hehe..terus rasa semangat nak kerja bersungguh-sungguh...

Bilik kat holiday villa ni cantik dan tak berapa luas sangat..tapi mmg selesa stay kat sini..aircond dia mak aiiii..sejuk..kitorang tak bukak aircond pun sepanjang stay kat sana..dapat view yg menghadap gunung jerai..best jugak,pagi2 tenang ja tengok pemandangan menghijau..ops..harga bilik aku tak tanya pulak...lupa..mentang2 free..haha

Yang paling best stay kat Holiday Villa ni sebab kat bawah tu ada Mc D..perfect timing!
hari-hari ulang beli prosperity..and sundae choc..

 Dinner/BBQ kat HV chinese restaurant(nama apa ntah tak ingat!)...sedap jugak..

 Air asam,sotong bakar,ketam bakar (not in the pic) and bla-bla...haish makan tak hengat!
On Sunday morning...habis bengkel ready to go back...dan tak lupa jugak tapau prosperity..haha..

Owh...satu hal yg tak best kat Holiday Villa ni sebab parking dia limited..sangat kecik..so we all terpaksa park kat tempat bermeter ni..jenuh aku ulang alik turun buh syiling..except on saturday coz it is free on saturday and public holiday...

Dear my company: TQ very much for the sponsor..next time please organize the bengkel somewhere in beach area pulak..hehe

11 comments:

Lady of Leisure said...

wah ala2 bercuti jugak ni.. u makin cun dan makin slim gitu... :)

farah fauzi said...

kiut sungguh mu skang..

DaZzlingLilLy said...

Lady of leisure-makin slim sebab aritu kena gastrik..hehe..

yatt said...

hehe bestnyer dpt percutian free.. ni kira sambil menyelam minum air la ni.. cntik jer u pakai shawl tu...

DaZzlingLilLy said...

farah fauzi-eh dulu tak kiut ker?..aku ni kiut sokmo..haha
yatt-sambil2 la kan..shawl tu i main hentam pakai jer..rasa comfortable kira ok la

farah fauzi said...

silap..opsss...bertambah kiut..

Ayin Masliza said...

wahhh.... best arr honeymood eh? hehehe... comey la u pakai shawl tuuu... kita baru nak belajat pakai...

dilla karim said...

bestnya dapat get out of the house for one weekend, xpayah bangun kemas bed :) looks fun!! and yuuuummsss sedapnya prosperity burger itu!!

DaZzlingLilLy said...

farah fauzi-maintain jer..haha
Ayin masliza-boleh la consider honeymoon jugak..i belajar pakai shawl tu tgk2 org jer
dilla karim-a'ah mmg best dilla..owh prosperity tu mmg sgt sedap..rasa cam nak lagi jer..

shida said...

wah.. cantiknya lily bertudung mcm tu....

DaZzlingLilLy said...

shida-tQ pah..hehe..lama tak jumpa kan...