Thursday, December 30, 2010

New year with a new hair do?

Yeayyyy..new year is coming...
macam syok pulak rasanya nak masuk thn baru..
Tapi apa yg best sgt pun aku tak pasti..
Mungkin azam baru...sama la macam u ols semua kan..
Azam tu belum pikir lagi..tapi kalau pikir pun malas nak list kat sini..
Takut bayang2 sendiri nak tengok kot2 ada yg tak tercapai..haha
Skang ni cuma terpikir nak wat style rambut atau pun kaler rambut jer..
Tapi rambut pendek mmg tidak sama sekali...no..no..noooo...
Rasanya lebih berminat nak kaler ke brunette jer..
Kita tengok lah nanti camna..
Yang pastinya handbag idaman utk 2011 dah ada..

lagi2 beg..lagi2 beg..tak bosan ker?
Jawapannya : TAK!

Dapat ke tak belakang kira...aim dulu...kalau takder impian mustahil nak berusaha..

6 comments:

Joy said...

yeah..esok if sempat akak nk g wat hair relaxing...hbag 2011 x de aim pape..sbb ada satu hbag 2010 belum rasmi ;)

linahilmin said...

ya betulllllll!
apa salahnya ada cita2 kan!
miu miu ni kira dream bag 2011 lah ye, sis lak masih lg ngan alma vernis! :)/

POSH76 said...

Ingatkan ada idea for new hair...me too tngh cari idea for new hairlook

Happy new year

5xurra said...

THIS IS SOOOOO CHANTEEEKKK!!!! nk jgak nk jgak. lily brand ape nih ek? alaaa. ako rasa2, jan 2011 jek ko dh dpt hdbag idaman nih. hehehe.

DaZzlingLilLy said...

Joy-wow bestnyer nak g salon esok...i malas nak gi salon entah knapa..
linahilmin-sis,alma vernis pon 1 of my dream bag jugak..tapi nak miumiu dulu...
POSH76-Happy new year to u too posh....nampaknya nak kena selak2 mag cari new hair look
5xurra-cikti, ni miu miu coffer..ada banyak kaler lg yg cun2..pink pun cantik..jan 2011 tak dapek lagi la nak peluk2 beg nih..paling awal pon jun nanti

Lady of Leisure said...

hehe i pun slalu new year sure tukar colour ke ubah style rambut etc.. last 2 months rambut i nak sampai siku dah tapi potong pendek macam dalam profile pic ni balik hehe..