Tuesday, December 14, 2010

Tarik nafasss...

Hai everyone...im back..setelah lebih kurang 2 minggu diam tak menulis sebatang hurup pun..

Mula-mula tu busy marking..lepas tu berehat jap..minggu ni plak bz wat preparation utk PTK..
untuk yg taktau apa tu PTK sila google ya..ataupun secara ringkasnya exam kenaikan pangkat utk pegawai kerajaan..sesapa yg keja private mmg tak payah hadap PTK ni..hehe..
Dengan bangganya jugak aku jadi group yg terakhir utk menbuat 'percubaan' sebabnya bermula tahun depan PTK akan dimansuhkan..seronok?
*
*
*
*
Takdak maknanyaaa....ada sistem penilaian lain pulak yg akan digantikan dengan PTK..
Hehe..so sempat la i merasa PTK kan..tak kisah lah lulus/gagal..janji NEVER FAIL TO TRY..usaha jer semampu mungkin...nak sedapkan ati sebabnya last2 minit baru kalut nak wat preparation..
Minggu ni ada perbincangan berkumpulan dengan presentation SKT..next week plak peperiksaan bertulis..sesi menghafal/membaca dan 'menggoreng' plak..haha

Okes...jom tukar topik nak? tak best la sembang pasal exam2 nih..senak perut!
Lately ni kan..memandangkan i dah 'kering kontang'...selak majalah jer mesti nampak dress yg cun2..al maklum lah dah nak masuk 2011..new year celebration party dress merata2 majalah i jumpa..geram jer..tahan ja napsu tuh..semua cun2..huhu..bukan dress jer yg lawa,baju,kasut,beg..subang...semuanya lawa...sentap i!..

Pastu skang ni tgh aiming dua dress nih..kaler biru..


(Pic: Facebook THESUT)
Yg ini Herve Leger..i suka kaler tone camni..boleh pakai dgn jacket kalau terasa cam seksi sgt..haha


Ni plak Warehouse dress..pun cantik jugak..

Errmmmm..kalau lah dapat 2 sekali kan best..verangan silakan..F.O.C..

9 comments:

Bibi Intan Suraya ~Tulip~ said...

goodluck with ur PTK. aku dah penah merasa..lenguhhnya menulis essay pjg gilaa Tuhan ja yg tauu. siap anak dlm perut masa tu dok tendang2 lagi. hehehe.

.::WaNiE::. said...

i like the first dress

so nice

DaZzlingLilLy said...

Bibi-aisya zara pening dok pikiaq sama kot masa hg duk tulis essay tu..hehe..bi,utk gred aku ni TK1 tak payah tulis essay lagi..just present SKT ja..
WaNiE-cantikkan yg first tu?...

Nurhayati said...

wah gud luck bebeh.. mesti dapat naik pangkat, $$ pun berkepuk hehe

DaZzlingLilLy said...

Nurhayati-thanks yati...hehe..kalau lulus blh la naik pangkat,tapi bab kepuk tu tak berapa na boleh kepuk sgt sebab gomen ni tak banyak sgt $$ kan..

Ayin Masliza said...

good luck!!!!

I suka biru tuu. cantikkk kan... mmg gorjes...kalau pakai, sure setahun org ingat kat u.. heheh..
Hitam tu kiut gak, tapi nampak biaser dan org cepat lupa...

aihh.. beli dua-dua lah.... :)

DaZzlingLilLy said...

Ayin masliza-thanks dear..actually yg itam tu kalau blh i nak kaler biru..kalau beli dua2 kena makan maggi la i bulan ni..hehe..

MissB said...

i suka the first one..cantik laaaa

good luck lily! :)

DaZzlingLilLy said...

Miss B-yup betul yg first tu cantik..thanks yer dear