Monday, December 27, 2010

A Tartan Tale

 Sekian lama jugak rasanya tak beli mekap selain maskara..yg ada tu pun tak tak pernah habis..itu yg malas nak beli..tapi bila mac keluarkan palet limited edition mesti tak tahan nafsu nak membeli..geram tengok sebab design casing dia cantik/cute..
Ni antara collection eyeshadow aku...semuanya still cantik lagi macam tak pernah sentuh..padahal hari2 pakai..hehe
Yang terbaru ni collection Tartan Tale..iyaaaaa aku tau lama dah kuar..sebab takdak org nak tlg belikan jadi pendam ja perasaan tu..hehe..last week my sis pi KL aku pun ambik kesempatan la...apa lagi..zassss duit gaji bulan ni..huhu..
Eyeshadow aku amik  6 Twist of Tartan & blusher plak mmg yg sedia ada nak habis..so i pilih yg pinkish tone Hark The Heraldy

As usual aku akan pilih color2 ceria jer..hehe..seceria tuan dia..
takdan nak try lagi..so tak leh nak bagi komen apa2...nanti2 la aku review..
Satu hal yg paling frust sebab : tak dapat Haute & Naughty mascara ni..dah sold out..

Aku mmg suka maskara mac..harga tak terlalu mahal..murah sangat pun tak jugak..tapi kalau pakai mmg puas hati...

8 comments:

Nurhayati said...

cantik cantik casing dia.. suka jugak.. rugi tak makeup.. kalau tak mesti byk gak collection camni ;)

linahilmin said...

ohh... mascara MAC best eh.. akak tak pernah pki pun, ok.. nanti wiken ni nk p beli, mmg mascara dah nazak sgt pun!

Lady of Leisure said...

betul lah casing dia lawa giler.. u mesti pandai make up kan.. :)

DaZzlingLilLy said...

Nurhayati-yati i pun bukan mekap sgt..sapu sikit2 jer..tapi bila tgk casing terus beli
linahilmin-try la akak,mascara MAC mmg ok...
Lady of leisure-lady i ni tak pandai mekap pun..main tenyeh sesuka ati ja...hehe

ayin masliza said...

suka tengok orang lain pakai maskara.. melentik-lentik gitu.. hehe... sindiri tak reti pakai.. tahun depan ingat nak join kelas make up lak... tau kat mana ada buat make up class ni? tq

DaZzlingLilLy said...

ayin masliza-rasanya red glow ada anjur kursus mekap dulu ni..try akak google tgk...

Puan Fasya said...

haute & naughty...mmg best pakai..nak cuci pun senang...bulan depan dah nek harga kata SA kat pavi..

DaZzlingLilLy said...

Fasya-owh yaka .....nak kena cari gak nih before nek harga