Wednesday, January 5, 2011

Kepingin pumps!

Teringin sangat nak pakai pumps..tengok org pakai cantik ja terletak di kaki..ada setengah tu yg kaler terang mmg "Wow"..design pumps pun cantik2..yg ni mmg i suka..kena dgn jiwa i yg 'rock' nih..hehe


Pic:google

Kalau yg ni plak a bit feminine..ala2 lace siap seketul bunga kat atas tuh..comei..

Pic:google

Tapi masalahnyaaa...tiap kali nak beli mesti terpikir...
kaki aku ni mudah melecet kat bahagian ni:

Tiap kali pakai ja kasut bertutup kat belakang mesti melecet kat bahagian belakang ankle tu..sakit weih!..semua jenis kasut tutup tak kira la pump ker,flat ker apa ker..mmg seksa..
Korang ada jadi camtu tak bila pakai kasut tutup ni?..or certain kasut ja? ataupun jadi masa pakai kasut baru ja,pastu lama2 dah ok?..Rasanya dari kasut murah ke kasut mahal yg mana jenis bertutup tu mesti akan melecet jugak kaki aku...geram jugak..
Ada cara tak nak bagi tak melecet bila pakai kasut tutup?..please share yer kengkawan..thats why aku lebih suka beli heels yg slingback daripada jenis pumps...

8 comments:

Ayin Masliza said...

Haiyahhhhhhh... Beli la.... Yang atas Cokelat tu, mmg seksi giler. Pakai dengan jeans pun cantik. Dulu, org kata gigit kasut kalau tak nak melecet. Tak der mananyer. I pernah try, melecet jugak. Dah la ada tanda gigit kat kasut hhahahahah

Joy said...

if x silap ada jual benda x nk bg melecet..x igt nm nye..brand scholl. nnt cuba lilly usha ;)

DaZzlingLilLy said...

Ayin Masliza-i pun suka sbb yg choc tu sexy..hehe..iya btul konon gigit kasut tak makan kaki la,tapi sama jugak kan akak..
Joy-owh yeker..ok nanti i pi cari tgk..

Mrs LVoe said...

wow cantiknya yg last skali

DaZzlingLilLy said...

Mrs LVoe-yg last ada gambar kaki tu ker? yg tu CnK jer sha..kalau yg 2nd tu i pun taktau brand apa..search kat endless.com jer

POSH76 said...

I like tooo....canteklaaa

Lady of Leisure said...

huwa yg kaler coklat tu lawa giler...

DaZzlingLilLy said...

POSH76-cantek kan...tapi it hurts!
Lady of leisure-mmg lawa...tapi tak pernah nampak lg kat sini..