Friday, January 7, 2011

Kerja oh Kerja

Keja dah semakin banyak..itu nak kena buat...ini nak kena buat..
tapi MALAS..
kalau takdak keja pun bosan jugak..duk umah melangut TV saja pun tak kuasa jugak!
biar je dulu keja tu..next week ada keja baru lagi..
lama2 mmg berbukit..
bila dah sampai due date..mula kelam kabut penat lelah habiskan kerja..
perah otak dan tenaga sampai maximum level..
i mmg selalu camni..suka sangat wat keja last minit..
Padahal kita pompuan ni MULTI TASKING..boleh ja buat bebanyak keja dlm satu masa..
tapi dah mmg tabiat kot...suka buat kerja last minit..
hahahhah..
korang camtu jugak ker?
Atau pun mmg aku sorang ja yg pemalas nih..
huhu

4 comments:

Joy said...

setuju sgt part "multitasking" tu..pastu wat keje last minute ni lg best..terkejar2..semnagat juang tinggi di saat akhir ;)

farah fauzi said...

mmg kita dilahirkan utk buat keje last minit..haha...akupun samer dgn ko...selagi due date tak sampai selagi tuh bersenag lenang..haha

DaZzlingLilLy said...

Joy-part semangat juang di saat akhir tu yg paling tak tahan..hehe..
Farah-senang lenang tu kalu org tgk mmg depa ingat kita ni takder keje kan..

successinfinity said...

energy duit flow mcm air