Wednesday, January 26, 2011

Lovely Lucky Lady...

Bertuahnya lah hai si cantik manis sorang ni..
Dah la cantik..
Ex mertua pun sayang..
Orang bagi rumah...bawak gi bercuti..celebrate birthday anak sampai Jepun sana nun..
Untung benar jadi Nora Danish ni kan...wpun husband tinggalkan dia..family x-husband dia tetap kasihkan dia macam anak sendiri..bukan macam 'bekas menantu' pun aku tengok..

Commopolitan Februari: Cantik kan?..macam naka dara umur 20 thn..really hot mama

Pic:oh bulan

Agaknya  Nora ni baik orangnya kot..sebab tu x-mertua dia sayangkan dia..taktau la camna diorang nak respon bila terima menantu baru nanti kan?...hehehe

Owh kalau nak cakap tentang hubungan dgn mertua ni..aku pun tak arif sgt..maklum la baru setahun jagung kawin..apa yg penting bagi aku cuma satu(dari pengalaman):

Anggap keluarga mertua macam keluarga sendiri..do depa pun akan anggap kita macam anak sendiri..bukannya menantu..jangan sesekali jadi hipokrit depan diorang..just be yourself..insyallah lama2 diorang pun akan terima kekurangan u all..

9 comments:

Syatilla said...

tq 4 d nasihat....kalo dgn ipar duai cmne plak??huhuu...tabah gak tu nak kena blaja cara ambik hati=P...

CuppyCakeMommy said...

lily..aku kat rumah mak aku tak masak..so kat rumah metua pun aku tak masak..wakakak..kata buat cam family sendiri kann..

MissB said...

I mmg suka ini perempuan. Comel, cute, cantik..semualah. Hehe

Nurhayati said...

cantik dan comel. :)

DaZzlingLilLy said...

syatilla-ipar duai plak sembang ikut aktiviti feveret diorang la..baru leh rancak kan...
CuppyCakeMommy-Sama la huda..aku pn tak penah masak kat umah in law aku..kang tak kena taste diorang plak kalu wat rajin lebih..so aku just tlg2 basuh pinggan or sapu sampah jer..
MissB-a'ah kan..she has everything...
Nurhayati-almost perfect sebab ada gabungan cantik+comel

i3na said...

mmg hot betullah si nora danish nih kan..
body dia maintain jer gi

Lady of Leisure said...

wah untungnya ND.. bertuah badan kan.. :)

Joy said...

suka tgk dia. comel. mmg beruntung ;)

DaZzlingLilLy said...

i3na-itu lah..body menten jer...
Lady of Leisure-mmg untung jadi ND..tak payan nak sedih2..semua org sayangkan dia
Joy-i pun suka tgk dia sebab comel