Friday, January 21, 2011

ReJeki

Alhamdulillah...
Sambil tersengih!
Dapat Jusco shopping voucher RM30 dari prudential..
Balik keja tgk ada sampul from prudential..
Ingatkan nak promote insurans ke hapa..
Sekali bukak...


Tak sia-sia aku klik iklan Nuffnang and jawab a few question kat survey Prudential ni...
Ok la tu Rm 30 kan..mmg tak banyak..at least boleh gak dapat sehelai baju nih...
Rasa cam nak beli comforter baru ja..Jusco punya comforter pun cantik2 jugak kan?...
Satu lagi yg buatkan aku happy kemarin nih...
Recieved 2 parcel sekaligus..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
My jacket and cardi dah sampai..
Suka sangat...
Tak sabaq nak pakai..

9 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

nice.....

Mummy Zara Sofea said...

bstnye....

farah fauzi said...

cantik..

ayin said...

huhuu... RM30 ringgit pun banyak tau... macam-macam bleh beli... (mrrmmmm... dah lama jugak tak dapat.... pandang kiri kanan... sapa nak bagi ekkk) :)

waNny said...

Lily .... Cardi beli kt ne??? I mcm Ada bli exact cardi utk adik I kt vietnam.. Hehehehheeee

Anyway u xde insurans ke??? :p

ixoratasha said...

dear,

i suka yang color putih tu!

nak jugak!!..haha..

sama la taste kita dari dulu lagi. sms/pm i kat fb ye beli kat mana..tapi nanti nak jumpa kena habaq awal2 kalau pakai baju sama..:P

DaZzlingLilLy said...

Alimaz-thanks
Mummy Zara Sofea-mmg best...hehe
Farah fauzi-tQ dear
Ayin-a'ah betul akak..rm30 tu boleh beli macam2...and takdak sapa pun yg nak aksi banyak tu for free kan..
Wanny-cardi tu i beli kat Fb Venus frenz jer..yup i mmg tak ambik any insurance lagi so far
ixoratasha-okeh dear nanti i sms u..baju2 kita banyak yg kembar kan?..haha..nanti2 boleh jadi bisan plak..

yatt said...

cutenyer jacket..

DaZzlingLilLy said...

yatt-jacket tu i beli kat Fb jer yatt