Monday, January 24, 2011

Tamaknyaaa....

Time shopping selalunya aku ada 'mood'
Sebulan tu asyik beli baju jer...next week plak maybe 'mood' kasut..
esok lusa plak 'mood' kain pasang..
memang selalunya 'mood' tu berubah-ubah..ikut perubahan hormon kot...hehe..
So semalam ni 'mood' earring..
Apa lagi sekali borong sampai 8...

Semua ni earring murah ja..

Kalau earring yg price more than RM20 i mmg tak akan beli..
Tapi tgk jugak kualiti and design..kalau yg banyak bling2 tu Rm30 pun worth it kan...
Kalau aksesori yg branded tu..rasanya Forever21 mmg banyak choice..harga pun ok..tapi untuk aksesori i jarang beli yg mahal..selalunya beli yg murah2 sebab aksesori kena pakai tukar2 ikut kesesuaian baju kan...rasa membazir jer beli yg mahal..

U all kalau nak beli earring yg kat atas ni boleh emel:
Yg atas first tu aja i baru pakai..kalau nak bgtau cepat2 sebelum tuan empunya merasmikan..hehe..

7 comments:

Joy said...

mmg! kita shopping ikut mood...mesti byk koleksi lilly ni ;)

farah fauzi said...

ko mmg suka shopping...i loike...hehe

ayin said...

hahahah... betul lah kata farah.... bila nak posing dengan anting-anting baru? jangan lupa upload :)

Mr & Mrs Ai said...

byknye...nak satu!tp free bleh??heheh

DaZzlingLilLy said...

Joy-koleksi tu tak banyak sgt pun..ada la sikit2 akak..hehe
Farah-ko meh datang sini..teman aku shopping..jom?
Ayin-i kdg2 pakai anting2 ni org tak perasan pun sebab i suka lepas jer rambut so cover anting2 tu..hehe
Mr & Mrs ai-boleh syatilla..tapi u kena dtg ambik by hand..bila nak datang roger dulu

Alimaz-Kembara Terasing said...

rajin dia nyoping....

DaZzlingLilLy said...

Alimaz-kalau bab2 sopping ni mmg i rajin..hehe