Monday, January 31, 2011

Teratai Puteh

Actually peristiwa ni berlaku sabtu lepas..
Hehehe..peristiwa la sangat..
Tapi baru sempat nak update hari ni..
Lepas sis Yanie komen kat entry Ken Som tu..aku pun dapat idea nak gi try ken som kat Restoran Tearatai Puteh..area Padang Besar..

 So....ini lah Ken Som Teratai Puteh...ikan siakap..RM25 untuk seekor ikan siakap..not bad jugak rasa ken som ni..mmg kaw...pedas+masam+masin...

 Kailan ikan masin dengan ayam black pepper...

 Jus 3 rasa (sedap jugak!, teh ais dgn tembikai..mmg best pekena jus time panas-panas nih..kat utara kan cuaca panas terik..

 Geng2 seangkatan...hehe..we all makan kat bawah pondok..ada banyak lagi tempat duduk kat dalam restoran..bukannya apa,senang nak bersembang..orang tak dengar apa yg kita cakap..

Posing dari jauh aja..lepas makan bertambah 2 kali tak berani nak ambik gambar dari dekat..haha..

Restoran Teratai Puteh ni agak ke dalam skit..tapi mudah ja nak jumpa sebab ada signboard kat tepi jalan besar tu..total we all makan dalam RM45 aja..ok la harga pun berpatutan..restoran pun selesa..kalau tak salah aku macam ada resort kat situ..malas nak explore sebab aku mmg mustahil nak tido semalam dua kat situ kan..haha..

2 comments:

MissB said...

Terliuq pulak dahhh..cikLily ooiii huhu esp that Ken som tuh :D

DaZzlingLilLy said...

MissB-Kensom tu sedap sgt...try la cari kot2 ada kat penang