Saturday, January 15, 2011

Terbang melayang lagi $$$

Happy weekend peeps...
Hari ni aku stay kat umah ja..
tak jenjalan mana..tunggu wandy balik..dia ada keja..
Lunch pun tapau aja..
So petang ni layan TV dgn intenet jer..
Tadi ni $$$ dah melayang..haha..
Polka dot cardi ni punya pasal

 Comel kan? harga pun reasonable..Rm29.90 ja..
Tak sabar nak pakai dis cutie..red ribbon tu enhance the cuteness i think!
I beli ni dr FB Venus Frenz...collection dia macam lain skit dr yg lain n cantik2..
mula ingatkan mahal2..tapi tak..harga dia cam biasa jer..sangat berpatutan

Lacey top ni pun cantik kan?...tapi tak beli pun balance dlm maybank2u tak mencukupi...nanti i nak browse2 lagi..hehe

Sebenarnya i ni nak beli a few tops from Warehouse,DP & Miss Selfridge..tapi tgh cari2 seller yg bleh order online untuk UK based website..u all kalau tau tolong bgtau i k...

5 comments:

ayin masliza said...

comel.....murahnyer.. kalau tengok harga mesti orang ingat dalam paling kurang RM49.90 kan....

niko lah said...

akak,try tgk blog hanafedora.rasanya dulu dia ada buat satu entry pasal online seller kat uk.

aieyza said...

cantik..aku ada browse fb dia...

Naomiehasmi said...

lily, terbang melayang $$$ xpa, asalkan u puas hati...hihi

DaZzlingLilLy said...

ayin masliza-betul tu mula2 i tgk pun ingt dlm 50++ jugak
niko lah-owh yg hop shop go tu kan...okeh thanks for remind me dik
aieyza-browse saja ka wei?..hehe..jgn lupa beli tau
Naomiehasmi-betul tu akak..janji puas hati..lgpun worth it sebab murah kan