Wednesday, February 9, 2011

Ermmm....apa kes?

Lovers turn M'sian emergency lane into smooching point

Kuala Lumpur (The Star/ANN) - Several couples have been spotted using the emergency lane of the Kajang-Seremban Highway (Lekas) in Malaysia to smooch.

The lonely stretch is being used as a lovemaking point from midnight to 3am, reported Malaysian newspaper Berita Harian.

Taman Bukit Margosa volunteer squad (SRS) deputy chairman Azizul Rahman Mohd Yusof said some of them even drove their vehicles while pleasuring their partners, causing their cars to swerve left and right along the emergency lane.

Although such acts were hazardous to other roadusers, the SRS has no authority to stop them, he said.

Source: Yahoo News


Sekali baca nak tergelak pun ada..tapi yang herannya
why???????
SRS has no authority to stop them????

Kalau setakat couple dua ekoq tu yg nak masuk longkang/parit aku tak kisah..yang aku kisahnya camna kalau depa dua ni langgar kereta lain...nyusahkan orang..kalau kita jalan straight pun,dia melelong-lelong..kita pun boleh terlanggar dia kan?..

Alahai zaman sekarang ni kan...kat mana-mana pun leh 'ON' jer..bahaya tul..

7 comments:

Syatilla said...

wow!!ini sudah maju =P..

MissB said...

Cheap date lovemaking.. like seriously hahaha

DaZzlingLilLy said...

syatilla-itu lah..sangat'maju' kedepan...silap2 maju terus masuk 'syorga'
MissB-trend kot zaman skang nih..haha

Lady of Leisure said...

sedihnya... dalam kete pun leh jadi gak ke..

Qimie said...

saiko!!!

DaZzlingLilLy said...

Lady of leisure-itu lah...di mana2 saja leh jadi..
Qimie-haha..mmg gila saiko org2 nih

zailamohamad said...

isy teruknya!!