Friday, February 11, 2011

Flower Power..

Skang ni merata tempat aku pi (offline and online) mesti jumpa top and dress yg berbunga-bunga..bukan design ja yg berbunga..tapi 'bunga hidup' kat atas baju..hehe..semuanya cantik-cantik..I LIKEEEE...thanks to the upcoming season (betul kot musim bunga??)...hehe..even cover In-Trend Februari pun Juliana Evan pakai jaket yg bunga2 timbul..
Nampak feminin sangat..aku yg jarang2 pakai flowy tops (im a Tee person) ni pun jadi suka..tak kisah lah kaler pastel/striking..semuanya nampak cantik dengan 'bunga hidup' tu...walaupun pakai baju bunga2..takder lah sampai nampak cam 'pokok bunga' berjalan kan...haha..mmg design simple aja..

 One of the 'bunga hidup' tops yg sangat cantik...
Yg ni boleh dapat kat FashionValet.net...by Nurita Harith...sangat cantik...sejuk mata memandang..kalau tak salah dulu dah ada kaftan yg bunga2 ni..tapi kejap ja dah sold out...

 I suka kaler ni..pastel kaler..tapi aku tak reti la nak match kan tops camni dgn apa..kekadang rasa cam tak sesuai ja dgn aku...pakai dengan jeans ok kah?

 Haaaa...yang ni plak version murahan..hehe..tapi aku suka ja..boleh match dengan jeans and cardigan/jacket..taste aku yg nih...
Yg ni pun cute jugak...feveret kaler aku..senang nak pakai gi memana pun..tuan punya blog dah beli yang ni..harga memang berpatutan...kalau berminat sila tanya i beli kat mana..hehe..

Mesti banya lagi kan brand2 lain yg ada trend 'bunga hidup' ni...nasib lah aku jauh dari mall yg best2..kalau tak memang dah tanam 'bunga hidup' dalam almari..hehe

3 comments:

zailamohamad said...

cantik!!!

i3na said...

sweet jer kalau pki bunga2 gini

DaZzlingLilLy said...

Zailamohamad-cantik semuanya akak,rambang mata dibuatnya.
I3na-sweet n feminin,nampak ayu ja kan ..