Monday, February 7, 2011

Happy Monday

Happy working peeps...
After a LONGGGGGG break..i still rasa cam blur2 gitu..
Semalam tak semangat nak siap2 baju gi kerja..
Pagi ni terpaksa gagahkan diri bangun pagi jugak..
Mood masih tertinggal kat rumah and dengan sesi gelak2 with my BFF..
Cuti panjang2 ni i tak gi mana2 pun..setakat keluar makan area sini aja
I tgk kat jeti mmg ramai sangat org nak pi Langkawi..tak sanggup argh nak meredah umat manusia berebut2 naik feri..padahal tingin sangat nak ke langkawi mandi manda di Pantai Chenang..
Owh ya..last saturday a friend of mine's wedding..
I suka sangat tema yg dia pilih..cantik kaler tu..dark green+dark blue..peacock inspired..

 Glemer sangat dress and detailing...suka la..cam nak sanding lagi sekali ja..hahahaha

Ni plak muka-muka excited..pagi2 dok bising dalam masjid arau tuh..nasib tak dak org..tunggu yg kiri sekali punya wedding plak nanti..

4 comments:

farah fauzi said...

mmg cantik baju pengantin uh..bila la akunyer time nih...hehe * mode : gatai*

DaZzlingLilLy said...

aku tunggu turn ko farah...slow2 pilih yg sesuai dgn ko...jodoh tak kemana punya

yatt said...

cantik colour baju dia.. jarang org buat colour tu..

DaZzlingLilLy said...

yatt-i pun suka kaler dia..mmg jarang nampak kaler tu..