Thursday, February 17, 2011

Kurung moden ala-ala Topshop

Cantiknya..geram haku tgk! Gebu jer warna dia..feminin sangat..yg ni dress from Topshop..

Kalau bli nk pki as a dress x sure sesuai ke majlis apa: dinner,cocktail tea? Tapi kann..aku mmg jarang la nk ke majlis2 ni kecuali majlis kenduri kawin..hehehe..
Bila tgk dress ni jer terus terpikir baju kurung moden..tambah kain yg material chiffon terus nampak elegan and sopan santun gitu..

Setuju?

9 comments:

reena said...

Setuju!

I pun perasan dress Topshop or Warehouse boleh buat kurung moden. Tambah kain/skirt sendiri. I nampak ada satu dress Topshop color light blue ni siap beanding semua nak buat pakai for tunang pun boleh. But still mahal tho. Around Rm300 something.

i3na said...

uuu mmmg cantik la lily.. beli lah.. lily selalu jugak attend dinner kan .. elok ler pakai tops gini

Anonymous said...

setuju...tp x rase mahal sgt ke?

brid3ofkayangan said...

Goshhhh...chantek sgt...harus ada dlm wardrobe ni k.laili....hehe ...dah ada kat Mesia ka ni...tambah skirt sket blh jadi baju raya thn ni dah...=)

Lady of Leisure said...

alamak cun gilos la dress ni, kalau pakai sure ayu giler ni kan.. sesuai dengan u beb.. :)

Alimaz-Kembara Terasing said...

cantik.....

DaZzlingLilLy said...

reena-i pn ingt entry u yg pasal dress warehouse tu..kalau nak buat pakai time tunang or raya bleh la sebab mahai kan..

i3na-kdg2 ja ada dinner
k.ina...insyaallah soon akan ku miliki jua..hehe

Ano-harga dia i pn tak sure berapa,tapi kalau mahal kita kena copy design ni la..beli kain sendiri..hehe

brid3ofkayangan-tak tau la zai dh ada kat butik ka dak lg..akak ni kn duk di negeri kayangan nih..haha..ha kan kalo wat baju raya mmg cun

Lady of leisure-pewittt..ayunya..kaler pink lembut pn cantikkan..

Alimaz-cantik sesangat ni bg i

Anonymous said...

i stuju ngn opinion u tu..save budget!hihihi

POSH76 said...

tak tahu pun topshop ada pesen camni...lawala beb