Saturday, February 12, 2011

Make Over Dose!

Olla ladies..
So ke mana tujuan u all hari ni?
Shopping? Picnic? Balik kampong?
As for me...hari ni i letak jawatan dari keja gomen jadi suri rumah tangga sepenuh masa..hehe..
Boleh dikatakan setiap weekend camtu lah..
Bangun tido jer mesti pikir benda apa yg aku nak wat..mula2 sekali mesti pegang penyapu dulu..
Next maybe cam pic kat bawah ni..

 Penat sangat kalau pikirkan nak bersih or mengemas nih..tapi nak wat camna kan..umah sendiri,kena la kemas sendiri..aku mmg tak leh tgk semak/sampah sarap...rimas!
Duduk kejap tgk tv,mesti ada ja keja yg nak kena buat..penat jugak kalau perangai camni..mmg tak leh duk diam la aku ni kalau kat umah..nak kata rajin sangat tu jugak..hehehe..
Dalam duk sibuk2 mengemas tuh sempat jugak terpkir nak make over..bohsan la style yg sama ja..so pas mandi tadi aku pakai 'bulu mata; rozita che wan tuh..haha..pastu ptg gi salon mintak hair stylist blow curl..tapi malangnya..dia cakap dia tak pandai..pulakkk.....
So dia pakai curler(entah apa kebenda yg diorang guna utk curl rambut style dolu2 zaman mak aku punya)..Ni lah hasilnya...

Amacam?..boleh la...asal nampak lain skit dah..puaih hati..
Tapi yg ni free..sebab hair stylist tu tak puas hati..dia kata tak cantik ..owh..i tak kisah..lagi suka..haha..

Hari ni pendek kata aku gila make over..dari badan sendir ke dapur sampai lah kucing aku kena make over...kuikui..next?..Nak make over wandy plak..hahaha..

7 comments:

Lady of Leisure said...

hehe cun tuh rambut curl, i tak leh buat dah sbb dah potong pendek huhu..

karipapsayur said...

cantek! u cantek dear! (jgn pelik sbb ppuan puji ppuan!) hahaha

Sedebuk aksesori wanita untuk yang bertuah. Mudah aje pun nak join Giveaway nih. Meh le~

Joy said...

wiken biasa mendobi dulu..pastu jln-jln cari mkn..b/fast sesama ke..cook for lunch ke...btw wavy curl mmg lawa ;)

5xurra said...

cantek jek la wehh... mmg cun melecun... dh siap make over mcm gini... phtu pegang penyapu... mmg class abeh wooo... br lah sexy... hehehe...

DaZzlingLilLy said...

Lady of leisure-waa..sayangnya dah potong rambut..takpa tunggu panjang nanti leh la buat curl
karipapsayur-eh apsal plak nak pelik..i pun suka tgk pompuan cantik jugak..haha
Joy-i kalau bab mendobi malas skit..so buat keja yg i suka dulu..hehe
5xurra-maid sexy..haha..mesti jiran aku kata aku ni gila..pakai cantik2 tetiba sapu sampah jerk..

POSH76 said...

Canteklah beb I like makeober hehe

DaZzlingLilLy said...

POSH76-sekali sekala makeober mmg syok...