Monday, February 28, 2011

uwaaaa..nangis! Teriak lap ayaq mata..
Ingat nak update blog hari ni setibanya di opis..sekali dah kena block!
Tak bleh nak log in pun..sekadar nak blog walking ja yg boleh pun..apantah lagi nak balas komen2 org kan..semuanya tak bleh..
Time idea mencurah-curah ni lah ada ja halangan nak update kan..takpa sabaq nanti i balik update kat umah nun..
So how ur monday peeps?
I ni of coz la a lil bit tense kan..haha,bukan pasal keja pun tapi sebab tak leh nak update blog..haha
Ok chow dulu yer..tak best update pakai phone..takdak 'feel' langsung!






O

2 comments:

yatt said...

laaaa??? kena blok jugak ke blog pun nasib baik kat sini Fb n you tube je dia blok if blog sekali matilarrr boring...:-)

DaZzlingLilLy said...

yatt-kat sini fb tak kena block,youtube je yg dia block..entah apsal seminggu dua ni blog tak bleh nak sign in..harap2 network problem jer,bukan sebab kena blok,kalau tak mati kutu i.hehe