Thursday, March 3, 2011

Burung berkicauan...lalalala...

yeaa...dah bleh update..rupanya my pc yg ada problem..bukannya network..hehe..tu lah sapa suruh tak check betul2
Hati aku pun berbunga riang , sebab tu lah burung berkicauan bunyi lalalalala..baru best bleh update blog..
Ingat lagi tak entry Gundah Gulana aku tu? Aku dah dapat barang yg aku pesan dgn my BFF yg gi honeymoon ke Paris tu..

Ni lah dia...beg ja pun..bukan barang special sangat pun..haha..Longchamp Abre Di Vie..ada gambar burung kat dahan pokok..aku ambik kaler navy..sebelum ni ada aku upload kaler putih kan,rasanya yg tu lg cantik..tapi putih tak sesuai dgn aku yg lasak nih..tak pasai yg putih jadi kuning dlm masa 2 minggu aja..hehe..
Tamat lah sudah episod meroyan kali ni!

6 comments:

farah fauzi said...

cantik..suka la tuh..hehe

DaZzlingLilLy said...

Farah-mestilah suka..ni cinta pandang pertama..hehe

Lady of Leisure said...

gulp! cantiknyaaaaa...

yatt said...

canteekkk... aduii telan air liur je la tgk heheh :-)

Nurhayati said...

mmg cantik.. like byk kali :)

DaZzlingLilLy said...

lady of Leisure-cantikkan?..tu yg meroyan sakan..hehe

yatt-pasni jom la beli..

Nurhayati-thanks yati..hehe