Monday, March 28, 2011

Ceritera sambungan entry 'My Birthday'...

Macam poyo jer kan tetiba ada title entry tapi takder isi apa2 semata2 nak bgtau hari tu birthday aku..hahaha..sebenarnya aku ada type banyak jugak la isi entry tu..tapi guna phone jer aku update..tak pernah2 pakai Opera Mini tetiba hari tu tingin nak guna..lepas publish terus tak tgk dah blog..masa type tu tengah CIRit BIRit plak tu..lagi tak leh nak tumpu perhatian..hehe..itu lah kisahnya knapa entry tu ada title jer..



Sebenarnya tujuan ke Queensbay tu nak reedem free complimentary makeover from Dior..sesapa member Very Dior mesti dapat makeover ni on their birthday month..apa lagi kan,free...so gunakan peluang ni seadanya..tapi aku mintak dia mekapkan simple2 jer..

Ok tak?

Best jugak lipstick Dior iconic yang baru tu..tapi aku tak beli lipstick kali ni sebab baru jer beli lipstick..so rembat benda lain..nanti aku update next entry yer..
Lepas dah siap makeover...terus ke Coffee Bean..

 Birthday girl amik red velvet cake..tapi 1 slice jer..haku ni tak gemar makan kek sangat..satu slice ni pun jenuh nak habiskan..take away habiskan kat hotel jer..

Yea..part ni aku paling suka..dinner kat The Ship,Ferringhi..asalnya nak pi Victoria Station tapi taktau kat mana plak..yg aku tau VS kat seberang jaya nun..best jugak The Ship sini,tenang jer..kalau gi The Ship bukit bintang tu mak aii..dah la gelap,nak makan pun susah...
Birthday kali ni alhamdulillah best sangat..satu nya sebab jatuh hari jumaat so bleh la gi jenjalan..tahun lepas hari khamis..susah skit nak kuar jalan2 sebab jumaat kerja...
Kawan-kawan yg wish kat FB tu thanks yer..aku tak leh nak balas satu2..banyak sangat..semoga doa korang dimakbulkan..

7 comments:

Mr. Z and Mrs. Z said...

VS kat area Jusco Sunway Carnival.kan ade shop lot byk2 kat kawasan tu kan.cube lah cari...

DaZzlingLilLy said...

Mr.Z and Mrs.Z-Tilla yg tu kat seberang jaya punya..i penah dah pi situ..ada satu lagi dalam pulau..taktau kt area mana...

farah fauzi said...

happy birthday lily..sori lambat wish...apa2pun semoga berbahagia selalu dan dimurahkan rezeki yang teramat la banyak..hehe...leh aku tumpang dua kkaki nnt...

Leeds Al-Malique said...

Happy birthday babeeeeeeeeee!!

Semoga sihat selalu panjang umur murah rezeki :) muah!

DaZzlingLilLy said...

farah fauzi-tima ksih farah..nak tumpang 4 kaki pon boleh..hehe

Leeds-thank Q babe...nanti bila2 kita dating okey..

aS_c0mei said...

not sure dah wish kat u ke tak.pelupa la.hadui....anyway,nak wish la...happy belated birthday lily!insyaAllah,semoga semua yg dihajati akan dimakbulkan Allah.Amin.

DaZzlingLilLy said...

aS_c0mei-thanks as..sebab sudi lg nak wish kat i..hehe