Friday, March 4, 2011

Gratis ya bu!

Mesti ramai yg tau apa tu gratis kan?..
Nak pad and pantyliner secara gratis?
Keep on reading..muahaha..



Baru-baru ni aku dah terima sampel free from Libresse..lepas terbaca blog akak Joy aku pun apa lagi isi la nama untuk sampel free dari Libresse tu..tapi tak ambik pot sangat la..kejap jer dah dapat sampel pad dgn pantyliner dari Libresse nih..

Banyak jugak kan...6 pad and 4 pantyliner..
So u all apa lagi jom isi contact details kat website Libresse
Percuma weih...isi jangan tak isi..
Pompuan saja ya..jantan tak layak..hehe

8 comments:

farah fauzi said...

akupun dah isi nama..hehe..klu dapat nnt nak tempek kat entry jugak la...hehe

Nurhayati said...

wowee bestnye.. nak jugak la.

Alimaz-Kembara Terasing said...

hahaha free.......kena isi jugak nih...

Mama Rayyan said...

Libress slalu buat promisi kt KL ni,dah byk kali dpt sampel free,tp libress ni mmg best,pad dia panjang,lekapan dia kuat,pastu senang nak cuci.

DaZzlingLilLy said...

farah fauzi-nanti dapat tempek la,bgtau kt org lain plak

Nurhayati-isi yer yati..free kan..sapa tak mau

DaZzlingLilLy said...

Alimaz-tumpang free ni kita ambik peluang..hehe

Mama Rayyan-i baru try pantyliner jer..pad belum lagi..bestnya kalau duk area KL blh dapat sampel free selalu kan..

Joy said...

akak suk dgn pantyliner nye

DaZzlingLilLy said...

Joy-i pun suka pad and pantyliner libresse skang ni