Tuesday, March 8, 2011

Putus sudah kasih sayang...

Sedih sangat tau...
Kalau heels yg 'ngam' dengan kita rosak..
Dalam kes aku ni.sling dia dah tercabut..sebelum ni dah banyak kali bawak gi cobbler baiki apa yg patut..
Last2 putus jua kasih sayang antara kami..huhu
Memang ada banyak lagi kasut lain,tapi tak selesa macam dia ni..si hitam ELLE ku..

Bukan kasut mahal atau pun branded sangat..tapi ni lah antara heels yang sangat selesa aku pakai..gi kerja mmg aku belasah dia..kiranya heels ni jangka hayat dia cuma setahun 6 bulan jer..tapi berbaloi la kan harga dlm RM100++ jer..
Aku perasan kalau heels ni mmg tak tahan lama...kalau u ols selalu hentam mesti tahan dlm 1 tahun lebih jer..so tak brbaloi beli kasut mahal2 kan..tapi rasanya lagi baik rosak sebab kena hentam dari rosak sebab tak pakai..kasut ni kalau dibiarkan lelama dalam kotak pun boleh rosak...
Memandangkan kasut kesayangan i ni dah rosak..nak mula kan mencari kasut baru plak pasnih...hehe..
Nak yg cantik,less than 4 inch dan yang penting selesa..brand apa yg u ols pakai gi kerja..pasnih bleh aku jenguk2 butik tu..

4 comments:

Mr. Z and Mrs. Z said...

i suka heels eclipse.c&k dah bape kali beli tk boleh masuk lah ngn kaki.selalu jer rase tak sedap.last2 let go.Jenama eclipse jer boleh ngam.Nine West ade try??

Akak Ratu said...

akak belasah jer brand apa pn janji sedap tak sakit kaki.... tp yg selalu akak pakai gi ofis or jenjln, samada clark, guess, CK, lewre or primavera.... yg lelain hardly wear.... he he

farah fauzi said...

stok kasut kat umahkan byk..jangan sedey2 k..hehe

DaZzlingLilLy said...

Mr Z and Mrs Z-9west i ada,tapi tak syok mcm yg ni..eclipse tak penah beli lagi..should gv a try after dis..

Akak Ratu-a'ah betul tu akak..yg penting sedap dgn kaki kan...

farah fauzi-yg in sto tu tak selesa sgt..setakat pakai sat2 tu ok la..