Saturday, March 5, 2011

Wonder Woman

 (Pic:googled)

Sapa tak kenal wonder woman?....Heheha..sebenarnya aku pun bau kenal wonder woman ni tahun lepas ja after watching the movie at HBO..sebelum tu pernah tgk pix tapi taktau pun saper dia tu wonder woman..
Kalau watak2 pompuan hebat nih aku mmg suka..macam catwoman and charlie's angel tu kan..best tau tgk laki tak leh kenakan kaum pompuan yg selalu dikatakan 'lemah' nih..

 (Pic:googled)

Pelakon wonder woman tu cantik sangat..suka aku tgk dia..Linda Carter namanya..tpi skang dah tua la (buruk bebenor muka dia skang sebab overdose plastic surgery kot..tu la sapa suruh tak bersyukur!).. kalau ada filem wonder woman new version mesti best kan..

Tak leh jadi wonder woman..dapat lipstick MAC Wonder Woman pun jadilah kan..hehe..
thanks yaya tolong bersusah payah gi Pyramid cari wonder woman seketul ni kat aku..eye shadow hang tu nanti bawak balik k..nak try..huhu

11 comments:

DILLA KARIM said...

I love this new mac collection! Sgt cute!! What's your favourite mac product??

DaZzlingLilLy said...

Dilla-i paling suka mac punya eyeshadow..tekstur and kaler dia best..and maskara plak banyak choice..harga pun tak mahal sgt

Nurhayati said...

wah menarik..sronok betul tgk orang beli barang2 cosmetic ni

Lady of Leisure said...

u suka mc punya product yer, i pernah pakai sekali je, masa convi kawan i make upkan kan, dia spray air mac yg apa ntah katanya untuk cantikkan make up n tahan lama, bagus jugak ye..

DaZzlingLilLy said...

Nurhayati-jom la join membeli yati..hehe

Lady of Leisure-Actually i ni guna semua brand lady..tapi yg kerap beli mc sebab dia selalu keluarkan produk limited edition yg cute2..tak tahan i tgk..hehe

Anonymous said...

so cute lipstik tu..
tingin la plak..bape ye cik lily?

DaZzlingLilLy said...

Ano-harga lipstick tu Rm69..

my5xurra said...

best best. tp ako x rembat plak set yg nih. sbb mcm xguna plak. plus aritu ako dh rembat byk mase peacock nye edition tuh. best melampau.... hehehe... cepat sold out yg aritu...

DaZzlingLilLy said...

my5xurra-aku pun beli lipstick je kali ni sebab aritu baru rembat eyeshadow dgn blusher...eh peacock punya yg mana eh cik ti?..aku tak sempat nak catch up...

my5xurra said...

alamakk.. yg peacock lar byk best.. klu ko check kt temptalia.com, line item dr peacock ni sume 'must have'.. color sgt cantek.. eyeshadow pn cantek gile... tekstur different.. color meletop.. lipgloss pn sama.. cuba check kt temptalia.com..

DaZzlingLilLy said...

my5xurra-ok nanti aku tgk cik ti...thanks for ur info