Saturday, April 2, 2011

Banjir in Style

Hai alls..wat apa korang dis weekend?
Aku tak gi memana pun..dis week stay kat rumah jer..berjaga-jaga takut jugak kang kena tempias banjir..Alhamdulillah my place tak terlibat dgn banjir..dis year Perlis mmg teruk skit sebab hujan lebat skit jer terus banjir..tapi kali ni tak serius cam bulan 11 tahun 2010...
Bila stay kat umah ni mengadap internet 24/7 mula tangan gatak nak 'klik-klik' sana sini kan..
So tadi i browse asos.co.uk...terjumpa 3 benda ni yg sangat meruntun jiwa aku yg mudah cair nih..

Leopard print heels..
 Sekarang ni kat memana pun banyak ada leopard print...tgh 'IN' trend ni kot..rasanya lah..aku ni tak ngikut sgt perkembangan latest trend..

 Owhhhh..im in love with mustard color..sangat cantik..susah nak jumpa baju kaler ni..

 And last but not least..accessories la kan..tak complete style kita kalo nak kuar without dis chunky bangle..mcm i mmg suka bangle...pakai bangle jer pun dah cukup..necklace kalau nak pki pun tak nampak sgt sebab aku jarang ikat rambut..

So hari ni u ols pakai apa kuar rumah..?..hehehe..best kekadang ni tgk org update dgn style diorang kuar gi memana..boleh tiru idea2 yg sesuai dgn kita kan...

5 comments:

azra said...

kak... adore that leopard print shoes.... nak jugak la.. hehhehe

DaZzlingLilLy said...

azra-cantikkan?..apa lagi browse ASOS cepat2..skrang diorang tgh promo free shipping worldwide..

nurulzia said...

Mustard skirt tu mmg cantik! Suka suka suka..hehehehe

Naomiehasmi said...

mustard dress tu cantik..!

DaZzlingLilLy said...

nurulzia-jarang nak jumpa kan kaler ni dear..

Naomiehasmi-sebab cantik sgt so dia dah otw ke rumah i dah akak..hehe