Friday, April 22, 2011

Belly Dancing

Best jugak rupanya belly dancing nih..
Semalam gi erobik and dia ada ajar belly dancing sekali..
lenguh pinggang dah hari ni..hehe..
Tengok auntie instuctor tu buat senang jerk..lembut ja pinggang and BonBon dia move..JELES!
Kena aku yg buat..mak aiii..keras cam kayu..haha..
Auntie tu guide aku..dia cakap angkat skit BonBon tuh..pastu buat gerakan no 8...
Boleh bayang kan tak?
Kalo tak leh imagine try buat tgk...


Pix:googled

Haiyoooo..susah tu auntie..
Takper practice make perfect kan?...balik umah sambil masak pun boleh buat..haha
Harap-harap boleh rampingkan pinggang dengan belly dancing nih...

5 comments:

Joy said...

best tu! nak sgt cuba bellt dancing...

DaZzlingLilLy said...

akak try la cari kelas belly dance nih..best kekadang tu smp tergelak sebab tak reti nak buat

my5xurra said...

fav. ako ni lily.. hehehe.. siap ade arabic nyer accessories ckup lngkap.. sbb nk bg feel lebih sket kn..hehehehehe...

Missb said...

Belly dance mmg besttt! Nanti ur body makin seksi le ;p

DaZzlingLilLy said...

my5xurra-wow klasss ko cikti siap dgn accessory lagi..aku ni takut separuh jalan jer nanti..hehe

Miss B-takper nnt kita tgk 2/3 bulan lagi camner result dia..