Monday, April 25, 2011

Bila Hari Gaji Menjelma...

Hari ni hari gaji..
So bila hari gaji jer semua orang hepi..kan?
Aku plak bila hari gaji mula la berangan nak shopping itu ini..
Semalam punya pikir nak bayar bil itu ini..tapi hari ni terus 'ter'lupa pasal bil2 yg melambak tuh..
Bukannya apa nak ceriakan pagi isnin ni jer..kang esok kena gak bayar segala mak nenek bil tuh..
Jom tengok apa yang aku angankan sangat tu...

Warehouse Belted Animal Print Dress..
 Aku suka yg ni sebab animal print dia tu nampak cam corak biasa jer..kaler pun soft..

ASOS chiffon sleeve wrap body
Auuuwwww...so sexy..haha model dia tu yg sexy kan..

Warehouse Silk Tribal maxi Scarf Dress
Sekarang ni aku gila kan maxi dress..yg ini corak dia mmg cunz..kena taste i..

Semuanya cantik2..tapi kalo nak beli pun satu persatu..tak boleh beli sekali gus..PENGSAN!..hehe
Tetiba i rasa nak buat blog baru untuk update mengenai fashion yang i pakai..bukannya apa sebagai kenang-kenangan..sebenarnya idea ni copy dari salah seorang blogger iaitu yati..tapi yati buat blog untuk fashion anak2 dia..memandangkan i takder anak lagi,so kena buat untuk diri sendiri la kan..tengok la camna..masih dalam pertimbangan lagi..

7 comments:

farah fauzi said...

gaji i lambat lagik..sob..sob..sob

nurulzia said...

Babe...buatlah..bole jd inspiration..;)

POSH76 said...

paling suka dress tu...santek sgt beb...

DaZzlingLilLy said...

farah-by the time gaji ko masuk,gaji aku dah licin cik farah oii..

nurulzia-insyaallah..nnt dah buat i bgtau..

POSH76-itu lah kan santek..harga pun santek jugaks

alimaz kembara terasing said...

gaji I pun dah tinggal separuh bayar itu dan ini.... heheheh

Nurhayati said...

cantik2 semua tu.. beli jgn tak beli..
pastu cepat sket create blog fashion.. leh cuci mata :)

DaZzlingLilLy said...

alimaz-sama la kita..pastu yg separuh tu nak jd lg separuh kalau shopping nnt..

Nurhayati-nak bli kena pikir 2/3 dulu yati..hehe..ok nnt dah ada blog baru i bgtau u k..