Thursday, April 28, 2011

Cross Body Bag

Semalam dapat parcel..
heppy sangat..lama rasanya tak beli beg..
Ini lah beg baru i....


tu jer nak update...
Heheheheh..
Sekian

9 comments:

POSH76 said...

cantek & stylo la beb

qellissa said...

wah serius cun beg itu...beli kat mana ye?

Mr. Z and Mrs. Z said...

xnak gmbar ni.nak gambar tgh posing ngn beg ni

Nurhayati said...

memang cantik.
terasa nak beli crossbody gak. kali ni nak cari yg besar sket.
sbb byk menda nak sumbat.

DaZzlingLilLy said...

POSH76-trend skang camni kot posh...

qelissa-i beli kat web asos.co.uk

syatilla-owh okes..nnt i letak pic tgh posing dgn beg k..

Nurhayati-crossbody ni senang nak bawak gi jenjalan..u mmg kena beli yg besar skit sbb ada baby kan..

cu734ngel said...

canteks...brand apa ek?;)

DaZzlingLilLy said...

cu734ngel-i beli kat web asos.co.uk

heaven's for A & J said...

travel memang best pakai crossbody kan plus bag ni nampak tahan lasak, design ala2 mulberry/coach!

DaZzlingLilLy said...

Julia-itu lah kan sebab selalu jln2 so kena ada 1 cross body bag